AcasăSPORTWimbledon 2018. Buzarnescu, Cirstea si Dulgheru joaca azi in turul 2. Halep...

Wimbledon 2018. Buzarnescu, Cirstea si Dulgheru joaca azi in turul 2. Halep are meci joi

Trei romance vor evolua miercuri pe iarba de la Wimbledon, in turul secund al celebrei competitii.

In meciul de miercuri, Mihaela Buzarnescu (28 WTA) va avea in fata o adversara aflata pe locul 204 mondial, dar care le-a facut deja fanilor romani ai sportului alb o surpriza neplacuta. Katie Swan, jucatoarea britanica in varsta de 19 ani, a eliminat-o de pe tabloul de simplu pe Irina Begu, dupa mai putin de o ora de joc. Infruntarea Buzarnescu-Swan va incepe la ora 13.30.

Sorana Cirstea va evolua contra rusoaicei Evgeniya Rodina. Romanca aflata pe locul 51 in clasamentul mondial si adversara ei vor intra pe teren tot in jurul orei 13.30.

Alexandra Dulgheru (141 WTA) o va infrunta, incepand cu ora 15, pe americanca Venus Williams, fostul numar 1 mondial, actualmente locul 9 WTA. In primul tur al celui de-al treilea Grand Slam al anului, Alexandra a reusit o victorie frumoasa, in fata Kristynei Pliskova, sportiva ceha aflata pe locul 7 mondial.

Simona Halep urmeaza sa evolueze in turul doi la Wimbledon abia in cursul zilei de joi. In primul meci la actuala editie a competitiei, constanteanca aflata pe prima treapta a ierarhiei mondiale a trecut fara mari emotii de Kurumi Nara (100 WTA). Meciul Simonei contra jucatoarei din Japonia a durat 78 de minute si s-a incheiat, marti, cu scorul 6-2, 6-4.

Romancele care au pierdut la simplu

Niculescu a pierdut deja la simplu, in fata jucatoarei japoneze Naomi Osaka, favorita 18, scor 4-6, 1-6. La fel si Ana Bogdan, care a cedat, in cele din urma, in meciul contra Larei Arruabarrena, o sportiva din Spania, dupa un meci ce a durat putin peste trei ore si a fost transat in trei seturi: 1-6, 6-3, 6-8. De departe, cel mai spectaculos meci inaugural al unei romance la actuala editie a turneului este cel al Gabrielei Elena Ruse. Sportiva in varsta de 20 de ani, ocupanta locului 195 WTA si debutanta la un Grand Slam, a avut o evolutie spectaculoasa in fata Agnieszkai Radwanska. Din pacate, desi a avut sase mingi de meci, Gabriela nu a incheiat victorioasa infruntarea in fata fostului lider mondial, insa prestatia ei din prima infruntare de la Wimbledon 2018 nu a fost trecuta cu vederea.

sursa foto: Facebook/Mihaela Radulescu, Alexandra Dulgheru, Sorana Cirstea

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger