AcasăSPORTWesley l-a refuzat pe Gigi Becali. Episodul 1

Wesley l-a refuzat pe Gigi Becali. Episodul 1

Negocierile dintre finantatorul Stelei si atacantul brazilian sunt mai dificile decat se asteptau bucurestenii. Cel mai bun marcator strain din istoria fotbalului romanesc tine la bani, nedorind un salariu inferior celui avut la FC Vaslui.
Wesley Lopes nu poate fi transfrerat cu una cu doua, desi Adrian Porumboiu si-a dat acordul pentru cedarea sa la Steaua. Aflat in Brazilia, acolo unde isi petrece vacanta, Wesley i-a transmis managerului sau Lucian Marinescu ca nu vine la Steaua decat pe un salariu de peste 400.000 de euro, atat cat castiga acum la FC Vaslui. „Daca Steaua nu-mi face o propunere foarte buna, ma voi prezenta la reunirea Vasluiului. Am o varsta la care nu-mi permit sa nu tin cont de salariu. Nu sunt Chipciu, sa calculez ca pot sa castig multi bani peste trei sau cinci ani!”. Sud-americanul are 31 de ani si intelegerea sa cu vasluienii expira in 2013! Oferta Stelei a fost una sub pretentiile lui Wesley: 200.000 de euro la semnarea actelor, plus inca 180.000 de euro salariu pentru un an si jumatate.

Latifundiarul si-a facut calculele

Gigi Becali nu este dispus sa renunte la plafonul salarial de 120.000 de euro impus la Steaua nici macar pentru braziliabnul Wesley. „Nu o sa-i dau niciodata 400.000 de euro pe an! Pai, unde ajungem?! Stric atmosfera in vestiar daca aduc un jucator mult mai bine platit decat cei care exista acum in lot!”, a explicat Gigi Becali. In 2009, cand l-a achizitionat de la Leixoes, FC Vaslui a platit 800.000 de euro pentru transferul lui Wesley.

Negocierile dintre Steaua si brazilian sunt mai dificile decat se asteptau bucurestenii. Cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1 tine la bani.
author avatar
Laurentiu Teodorescu
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger