AcasăSPORTWesley i-a tras clapa lui Becali

Wesley i-a tras clapa lui Becali

Atacantul sud-american si-a mandatat agentii sa negocieze transferul sau la Steaua, in timp ce fotbalistul a luat drumul Moldovei.

Wesley a marcat 13 goluri in acest sezon

La sosirea in tara, Wesley Lopes a evitat orice dialog pe marginea subiectului Steaua, afirmand ca impresarii sai discuta cu Gigi Becali. „Stiu ca ma intrebati de Steaua, insa eu am un contract cu FC Vaslui pe care trebuie sa-l respect. Am revenit in Romania pentru Vaslui, ma prezint la vizita medicala obisnuita si asta e tot. Reprezentantii mei au venit si ei la Bucuresti si vor trata in numele meu. Stiu ca am liber de la domnul Porumboiu sa negociez cu Gigi Becali; daca a decis asta, inseamna ca nu ma mai vrea la echipa. Repet, agentii mei se ocupa de tot”, a precizat golgeterul la zi al vicecampioanei. Wesley era asteptat de Gigi Becali sa vina la Palatul din Aleea Alexandru, finantatorul „ros-albastrilor” afirmand ca doreste sa-i prezinte personal brazilianului oferta din partea Stelei.

Primul la vizita medicala

Vedeta lotului vasluian a fost primul fotbalist sosit la vizita medicala, efectuata la o clinica privata din orasul moldovean. Alaturi de Wesley, au venit si conationalii Adailton si Gerlem, plus internationalul Lucian Sanmartean. Niciunul dintre staruri n-a lipsit de la vizita medicala.

Porumboiu nu-l mai vinde

Adrian Porumboiu se declara incantat de alegerea facuta de Wesley, cu toate ca insusi patronul vasluian i-a transmis brazilianului c-ar fi mai bine sa plece la Steaua. „Cu Wesley, lucururile sunt clare. I-am dat voie sa negocieze cu Becali, dar, iata ca jucatorul este la Vaslui, in cantonament cu echipa! Probabil a considerat ca nu mai are sens sa se intalneasca cu Gigi, nu stiu de ce n-a mai ajuns la Palat. Sunt foarte bucuros ca nu s-a realizat acest transfer, noi avem mare nevoie de Wesley, pentru noi, el e sarea si piperul”, a tinut sa precizeze fostul arbitru.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger