AcasăSPORTWenger, favorit sa-i ia locul lui Mourinho la Real Madrid

Wenger, favorit sa-i ia locul lui Mourinho la Real Madrid

Wenger ar da Arsenal pentru o aventura la carma "galacticilor"

Atitudinea sfidatoare, numeroasele scandaluri in care a implicat clubul, dar mai ales ultimele rezultate dezastruoase i-au semnat sentinta lui Jose Mourinho: va fi schimbat din functie la finalul sezonului!

Wenger ar da Arsenal pentru o aventura la carma "galacticilor"

Presedintele Florentino Perez nu mai vrea sa auda de niciun „Special One”, mai ales dupa ce portughezul s-a facut de bafta la meciul cu Espanyol Barcelona, scor 2-2, chiar pe „Santiago Bernabeu”.

Mourinho s-a saturat de esecurile din acest sezon

La 13 puncte in spatele Barcelonei si cu emotii la tragerea la sorti pentru „optimile” Ligii Campionilor, Real Madrid se indreapta spre un neasteptat sezon ratat, dupa cum scrie presa iberica. Aceiasi jurnalisti il anunta pe Arsene Wenger drept favorit sa-l inlocuiasca pe Mourinho, francezul fiind un tehnician apreciat de „boss-ul” Perez. Dupa 16 ani la carma englezilor de la Arsenal Londra, Wenger n-ar spune „nu” unei oferte din partea Realului. In carti este si neamtul Joachim Low, selectionerul Germaniei, insa acesta pare tentat sa continue acasa, mai ales ca Bayern München il asteapta din vara, dupa pensionarea lui Jupp Heynckes.

„Barcelona e deja campioana!”

Catalanii privesc de sus marile rivale

Dezamagit de rezultatul meciului cu Espanyol, antrenorul „galacticilor” a primit o noua lovitura dura duminica seara, cand marea rivala FC Barcelona a facut show cu Atletico Madrid. Catalanii s-au impus cu 4-1, distantandu-se la 13 puncte, situatie in care antrenorul portughez nu mai vede nimic de facut. „Barcelona e noua campioana Spaniei. Pentru noi este aproape imposibil sa mai castigam titlul”, a afirma Mourinho.

Laurentiu Teodorescu / Cristi Ionita

author avatar
eNational
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger