AcasăSPORTWayne Rooney este cel mai bogat fotbalist din Premier League. Afla cati...

Wayne Rooney este cel mai bogat fotbalist din Premier League. Afla cati bani a strans atacantul!

La nici 28 de ani, Wayne Rooney se poate lauda, deja, cu peste 200 de goluri inscrise in meciuri oficiale, dar si cu o avere uriasa, adunata din salarii, prime si contracte de publicitate.

Sunday Times anunta ca atacantul lui Manchester United are 51 de milioane de lire sterline in cont, cu sase mai mult decat avea anul trecut.

La aceasta suma s-ar mai putea adauga cele 13 milioane de lire sterline castigate pana acum de Coleen, sotia sa, astfel ca familia Rooney este una dintre cele mai bogate din Anglia.

Fotbalistul este cu noua milioane de lire sterline mai bogat de Rio Ferdinand, fundasul lui Manchester United, care abia a adunat 42 de milioane de lire sterline, desi are deja aproape 35 de ani.

De departe cel mai bogat personaj din sportul britanic este super-starul David Beckham, vedeta lui Paris Saint Germain, care are o avere estimata la 165 de milioane de lire sterline.

Beckham are cu cinci milioane de lire sterline mai mult decat Dave Whelan, proprietarul echipei Wigan Athletic si fost jucator la Blackburn Rovers si Crewe Alexandra.

La nivel global, cel mai bogat sportiv este americanul Tiger Woods, jucator de golf, care a adunat peste 570 de milioane de lire sterline.

author avatar
Cristi Ionita
996 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger