AcasăSPORTWalter preia actiunile Primariei Cluj la Universitatea

Walter preia actiunile Primariei Cluj la Universitatea

Florian Walter are in plan salvarea de la faliment a Universitatii Cluj

Omul de afaceri Florian Walter a facut o oferta de cumparare a actiunilor pe care Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca le detine in procent de 0,51% la FC Universitatea Cluj SA, societatea care administreaza clubul de fotbal.

Florian Walter are in plan salvarea de la faliment a Universitatii Cluj

Walter este dispus sa ofere autoritatilor locale 26.571,6 lei pentru ca primaria sa aiba cadrul legal pentru a investi la randul sau un milion de lei in clubul Universitatea Cluj. „Actionarul majoritar al SC FC Universitatea Cluj face o oferta ferma de cumparare a actiunilor pe care Consiliul Local le detine in cadrul clubului. Primarul Emil Boc a declarat in repetate randuri ca are pregatiti un milion de lei, dar acesti bani nu pot fi alocati deoarece CL este actionar la ambele cluburi de fotbal din Cluj. Actionarul majoritar al SC FC Universitatea Cluj face acest efort financiar pentru a veni in sprijinul Consiliului Local si de a crea un cadru legal pentru a ajuta fotbalul clujean”, se ararta pe site-ul Universitatii.

Conform ofertei de cumparare publicate, pretul de achizitie propus de Florian Walter pentru cele 265.716 actiuni (reprezentand 0,51 la suta) detinute de Consiliul Local este de 26.571,6 lei. Omul de afaceri solicita ca oferta de cumparare sa fie inscrisa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Consiliului Local. Florian Walter detine la SC FC Universitatea Cluj SA, societate aflata in insolventa din 6 februarie, 98,0397% din actiuni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger