AcasăSPORTWalter l-a reangajat antrenor principal pe veteranul Niculescu

Walter l-a reangajat antrenor principal pe veteranul Niculescu

Primul antrenament al Universitatii, cu Niculescu la comanda

Finantatorul gruparii Universitatea Cluj, Florian Walter, a anuntat, ieri, ca atacantul Claudiu Niculescu, „uns” initial antrenor interimar dupa demisia lui Ionut Badea, va pregati „sepcile rosii” pana la sfarsitul acestui sezon.

Primul antrenament al Universitatii, cu Niculescu la comanda

Interesant este faptul ca numirea lui Niculkescu in functia de antrenor principal reprezinta al doilea angajament de acest gen al lui „Claugol”, dupa experienta din toamna lui 2010, cand ex-dinamovistul a asigurat continuitatea pe banca tehnica intre demiterea lui Marian Pana si numirea lui Ionut Badea. Niculescu nu detine licenta Pro, dar urmeaza cursurile Scolii de Antrenori de pe langa FRF si va obtine, ca si data trecuta, o derogarea in acest sens.

Florian Walter sustine ca Niculescu va fi singurul care va raspunde de rezultatele echipei in cele 14 etape ramase de jucat pana la finalul stagiunii. Antrenorul Universitatii, Ionut Badea, si-a prezentat demisia, miercuri dimineata, dupa infrangerea suferita in fata Stelei, scor 0-1. „U”Cluj ocupa locul 8 in Liga 1, cu 29 de puncte.

author avatar
Sebastian Stan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger