AcasăSPORTVreau Turneul Campioanelor!

Vreau Turneul Campioanelor!

Halep are obiective indraznete pentru 2014

Simona Halep joaca pentru prima data intr-un turneu WTA la Bucuresti, prilej cu care le-a aratat romanilor loviturile care au adus-o pe locul 3 in clasamentul feminin.

Halep are obiective indraznete pentru 2014

Pentru jucatoarea din Constanta, dupa turneul de la Bucuresti urmeaza o pauza de o saptamana, pe care Simona si-a impus-o inainte de a incepe campania din SUA. „La Montreal nu am jucat nici anul trecut si nici anul acesta nu joc, pentru ca asa am dorit eu sa imi fac programul. Am jucat destul de mult anul acesta si cred ca pot lua o saptamana libera. Asa am facut si anul trecut si nu a fost greu. Eu imi fac programul dupa cum simt. Anul trecut am facut la fel si voi vedea ce va fi”, a declarat semifinalista de la Wimbledon dupa victoria cu Indy de Vroome, in primul tur. Referitor la ultimul Grand Slam al anului, US Open, Simona Halep sustine ca nu-i da forte multa atentie, altul fiind obiectivul ei pe 2014: „Merg cu foarte multa incredere la US Open, merg foarte linistita. Nu vreau sa dau foarte multa importanta ca e un Grand Slam. Sper sa castig cat mai multe meciuri acolo, dar nu ma astept la ceva mare. Vreau sa o iau meci cu meci si punct cu punct. Visul meu este sa ajung la Singapore„.
Singapore gazduieste la finalul anului Turneul Campioanelor, competitie la care sunt invitate cele mai valoroase opt jucatoare ale planetei. In prezent, romanca ocupa locul 2 in clasamentul jucatoarelor susceptibile de a participa la Turneul Campioanelor, cu 4589 de puncte stranse in 2014. Pe prima pozitie este rusoaica Maria Sarapova, cu 4880 de puncte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger