AcasăSPORTVreau locul 1 WTA dupa Wimbledon!

Vreau locul 1 WTA dupa Wimbledon!

Simona Halep asteapta cu zambetul pe buze sa ia startul la Wimbledon

A 3-a favorita la Wimbledon a fost invitata la prima ei conferinta de presa din viata tinuta in prestigiosul All England Club, locul in care doar marile staruri ale tenisului au onoare sa intre.

Simona Halep asteapta cu zambetul pe buze sa ia startul la Wimbledon

Cu acest prilej, Simona Halep a vorbit despre obiectivul pe care si l-a stabilit la Wimbledon, turneu ce incepe astazi. Chiar daca n-a declarat-o, romanca a dat de inteles ca tinteste direct finala din  5 iulie! „Turneele de Grand Slam sunt foarte dificile pentru ca toata lumea incearca sa dea ce are mai bun. Fiecare meci e greu, dar eu imi doresc sa ajung departe si la Wimbledon si ma voi bucura de fiecare moment petrecut pe teren. De fiecare data imi propun sa-mi imbunatatesc jocul si astfel sa urc cat mai sus in clasamentul WTA. Sper sa o fac si dupa Wimbledon, poate pe locul 2 sau chiar 1 mondial”, a spus Halep. Intrebata ce impact a avut in Romania prestatia ei la Roland Garros, acolo unde a jucat finala cu Maria Sarapova, Simona a raspuns: „A fost ceva impresionant la revenirea in tara, cand am fost asteptata cu covor rosu la scara avionului si peste 300 de fani au venit la aeroport. Acum, toata lumea ma cunoaste, toata presa vorbeste despre mine, dar eu  vreau sa ma concentrez exclusiv pe tenis”. Referitor la accidentarea care a fortat-o sa abandoneze la Hertogenbosch, romanca nu mai are nicio problema si este complet refacuta, dupa cum singura recunoaste: „Am avut o recuperare buna, in fiecare zi am lucrat pentru asta. Ma simt bine aici si cred ca voi reusi sa joc un tenis bun”.

Sase romance pe tabloul feminin!

Sase jucatoare din Romania vor evolua azi si maine in primul tur la Wimbledon. In afara Simonei Halep, pe tabloul principal mai sunt prezente Sorana Cirstea, Monica Niculescu, Alexandra Cadantu, Irina Begu si Andreea Mitu. Doar SUA, Cehia, Rusia si Germania au mai multe jucatoare prezente la Wimbledon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger