AcasăSPORTVrea sa-si faca o familie. Halep a marturisit cand planuieste sa se...

Vrea sa-si faca o familie. Halep a marturisit cand planuieste sa se retraga din tenis!

Dupa un an in care a facut senzatie in tenisul mondial, constanteanca in varsta de 23 de ani a vorbit, duminica, despre planurile sale dincolo de terenul de tenis. Simona spune ca, dupa ani de zile in care s-a dedicat exclusiv carierei sportive, in jurul varstei de 30 de ani ar vrea sa-si faca o familie, pentru ca „adora copiii”.

Dupa ce a amintit despre principalele meciuri disputate in competitiile de anvergura la care a participat, pe parcursul anului 2014, Simona a povestit, intr-un interviu acordat ProTV, ca, inainte de meci, se relaxeaza ascultand muzica si stand alaturi de cei din echipa sa, care o insotesc la turnee. Are emotii, a marturisit Halep, dar incearca sa scape de ele mentinandu-si optimismul si glumind cu cei din jur.

Simona a amintit, insa, si despre planurile pentru anul viitor, dar si pentru o perioada mai lunga de timp. Nu s-a ferit sa discute despre momentul retragerii din cariera, amintind despre ceea ce isi doreste mama ei pentru sportiva aflata la acest moment pe locul 3 mondial. Mai sunt ani buni pana atunci, insa, in cadrul emisiunii „Dupa 20 de ani”, difuzata duminica, Simona Halep a vorbit si despre familia pe care isi doreste sa o intemeieze, dupa ce nu va mai participa la competitiile din sfera tenisului profesionist. „Mama cred ca este si ea implinita acum. Am ajuns in tenis foarte sus, sunt un om normal, cu bun simt, cum spune ea (…) Cred ca isi mai doreste sa imi fac o casnicie frumoasa, sa imi fac o familie si sa am copii (…) Sunt nerabdatoare sa (…) imi fac o familie, sa am copii ador copiii, ii iubesc„, a marturisit Simona.

Momentan, sportiva spune ca e „inca tanara” si ca isi doreste ca, inca niste ani, sa se dedice exclusiv tenisului, inainte de a se concentra asupra laturii personale a vietii sale. Intrebata, concret, cat planuieste sa ramana pe teren, ca jucatoare profesionista, Halep a raspuns ca pana in jurul varstei de 30 de ani. „Sa fiu asa, generoasa cu mine, maxim 30. Dar…28-30, pe acolo„, a estimat Simona.

Sursa foto: Facebook/Simona Halep

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger