AcasăSPORTVrajitoarea Vanessa scapa “National Arena” de farmece!

Vrajitoarea Vanessa scapa “National Arena” de farmece!

Vrajitoarea personala a Oanei Zavoranu spune ca stadionul lui Oprescu a fost construit pe un loc blestemat, raul neputand fi alungat de preoti, ci doar de ea.

Stelistii si rapidistii nu au reusit sa rupa blestemul National Arena.

Stadionul de 234 de milioane de euro pe care se dorea reinnodarea succeselor din fotbalul romanesc pare inchis pentru victorii. Fie ca pe „National Arena” au jucat nationala Romaniei, Otelul, Rapid sau Steaua, echipele noastre nu au reusit sa castige niciunul din cele sapte meciuri. Tricolorii au remizat cu Franta (0-0) si Belarus (2-2), Otelul a piedut cu Benfica (0-1) si cu Manchester United (0-2), iar Rapid a fost invinsa de PSV (1-3) si Legia (0-1), terminand la egalitate in derby-ul cu Steaua (0-0).

„Daca nu se va face ruperea farmecului, victoriile nu vor aparea”

Vrajitoarea Vanessa stie ce trebuit facut pentru a victoriile sa-si intoarca fata spre echipele romanesti.

Vrajitoarea Vanessa considera ca arena construita de Primarie e fermecata si ca doar un descantec marca inregistrata ar putea repune lucrurile pe fagasul firesc . „Locul unde s-a ridicat minunatia asta de stadion este blestemat. Va trebui un descantec facut intre miez de zi si miez de noapte, de trei vrajitoare, care sa faca noua cruci pe teren. Un preot nu poate sfintii locul, pentru ca blestemul nu a fost facut de Dumnezeu”, ne-a decalerat Vanessa. „Descantecul trebuie facut intr-o zi de miercuri sau de vineri. Eu, impreuna cele doua ucenice ale mele, vreau sa merg la stadion pentru a aduce linistea pentru suporterii romani. Multe meciuri se vor juca aici, dar daca nu se va face ruperea farmecului, victoriile nu vor aparea. Si nici calificarile!”, a mai spus Vanessa.

Superstitii cat cuprinde

Cumva, fotbalul romanesc este coordonat de credinta primitiva in fortele supranaturale. In trecutul nu foarte indepartat, stadionul pe care se jucau meciurile importante ale nationalei era ales in primul rand dupa norocul purtat echipei. Pe vremea „Generatiei de Aur”, Romania juca meciurile doar in Ghencea, stadionul Stelei fiind considerat un veritabil talisman. In campania de calificare la Euro 2008, cu Piturca antrenor, tricolorii au optat pentru arena din Constanta, certitudine a norocului pentru toata lumea.

author avatar
Sebastian Stan
446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger