AcasăRecomandariVova Cohn n-are Dumnezeu in “Dosarul Transferurilor”

Vova Cohn n-are Dumnezeu in “Dosarul Transferurilor”

Fostul actionar dinamovist Vladimir Cohn a starnit, mirare, luni, in sala de judecata cand a spus ca el nu crede in Dumnezeu.

Fostul actionar dinamovist, Vladimir Cohn, jura, dar nu crede

Vladimir (Vova) Cohn a fost audiat, ieri, ca martor in dosarul in care opt oameni de fotbal au fost condamnati la inchisoare pentru inselaciune, fiind protagonistul unui moment atipic. Pus sa jure pe Biblie ca va spune adevarul, fostul actionar dinamovist a raspuns transant: „Onorata instanta, jur pe Biblie, dar eu nu cred in Dumnezeu”. Presedintele completului de judecata a trecut, rapid, peste aceasta marturisire, rugandu-l sa raspunda intrebarilor pregatite.

„Nu as putea sa va spun nimic special despre transferurile lui Codrea sau Mara. Codrea a venit la club, nu a fost considerat suficient de bun si a plecat in alta parte. Nu stiam nimic despre societatile implicate in acest dosar. Mitea a venit liber de contract, nu s-a inteles cu clubul la salariu si a plecat de la noi liber de contract. A venit liber, a plecat liber. Dinamo nu putea sa pretinda ceva”, a precizat Vladimir Cohn. Un alt moment atipic a fost cand unul dintre inculpati s-a vazut nevoit sa faca ordine in sala de judecata. Nemultumit ca in timpul audierilor a sunat un telefon, impresarul Giovanni Becali a actionat imediat: „Inchideti, ba, telefoanele! Ce dracu’ e aici?!”.

author avatar
National
2.072 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger