AcasăSPORTVoula Papachristou exclusa de la Olimpiada pentru un mesaj rasist

Voula Papachristou exclusa de la Olimpiada pentru un mesaj rasist

(foto: twitter)

Specialista elena la triplusalt Voula Papachristou a fost exclusa din lotul Greciei pentru Jocurile Olimpice de la Londra dupa ce a postat un mesaj rasist pe un site de socializare.

(foto: twitter)

Sportiva elena Paraskevi „Voula” Papachristou nu va mai participa la Jocurile Olimpice de la Londra dupa ce forul decizional olimpic a decis ca aceasta sa fie suspendata, ca sanctiune pentru mesajul rasist postat de aceasta pe Twitter.

„Sportiva Paraskevi Papachristou a fost exclusa din echipa Greciei pentru Jocurile Olimpice din cauza comentariilor contrare valorilor si idealurilor miscarii olimpice”, a precizat Comitetul Olimpic Elen, intr-un comunicat postat pe site-ul propriu.

Decizia a fost luata dupa ce, miercuri, atleta a postat pe un site de socializare un mesaj la adresa africanilor prezenti in Grecia.

„Cu atatia africani in Grecia, cel putin tantarii vor manca hrana de acasa”, a postat aceasta, pentru scurt timp, pe Twitter.

Din cauza reactiilor negative sportiva a sters comentariul, cerandu-si scuze atat in numele ei, cat si al colegilor si al prietenilor ei, fara a reusi insa sa schimbe decizia forului olimpic.

author avatar
Ionut Zgimbau
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger