AcasăSPORTVor ramane trei sau patru echipe pentru cupele europene!

Vor ramane trei sau patru echipe pentru cupele europene!

Dumitru Dragomir crede ca fotbalul romanesc se afla pe marginea prapastiei

De cand a pierdut sefia Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir vede numai negru in fata ochilor cand analizeaza fotbalul romanesc.

Dumitru Dragomir crede ca fotbalul romanesc se afla pe marginea prapastiei

Pentru „Corleone”, prezent si viitor in Liga 1 inseamna maximum cluburi eligibile pentru a participa in cupele europene. Si asta chiar din vara, cand incep preliminariile editiei 2015-2016! Fostul presedinte al LPF este convins ca protectia asigurata de legea insolventei va fi ceruta de tot mai multe cluburi care doresc sa scape, astfel, de datorii (salarii catre jucatori, taxe si impozite la stat, contracte neonorate catre terti etc). „Sa-i multumim lui Dumnezeu daca, pana in vara, raman trei sau patru formatii eligibile de cupele europene, care sa nu intre in insolventa si sa nu aiba probleme!”.
Emotiile „Oracolului din Balcesti” sunt date de faptul ca marile forte ale campionatului intra pe banda rulanta in insolventa. In clipa de fata, granzii Dinamo, Rapid si Petrolul nu au drept de participare in cupele europene, ultimul club important intrat in insolventa fiind CFR Cluj. Celor patru li se mai adauga si Universitatea Cluj si Otelul Galati. In plus, pe criteriul vechimii in prima liga, CS Universitatea Craiova nu are voie sa se inscrie in cupele europene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger