AcasăSPORTVoleibalistele se bat la europene doar pentru titlul de Miss

Voleibalistele se bat la europene doar pentru titlul de Miss

Nationala feminina de volei a Romaniei a rupt gura targului, la Campionatul European, mai mult prin frumusete, decat prin evolutiile de la fileu.

Carmen Turlea conduce nationala feminina de volei

Formatia noastra a parasit Campionatul European din Serbia si Italia dupa numai patru meciuri. Romania a trecut de Israel, cu 3-0, dar a fost invinsa, cu acelasi scor, de Cehia, Polonia si Serbia, astfel ca a incheiat competitia pe locul 9.

Francesca Piccinini a recunoscut ca detine numeroase catuse si un vibrator

In ciuda infrangerilor suferite pe teren, voleibalistele romance au facut senzatie in afara arenei, echipa noastra fiind considerata una dintre cele mai sexy din Europa. Mai mult, Carmen Turlea are posibilitatea sa se bata pentru titlul de Miss Volei cu celebra jucatoare italianca Francesca Piccinini.

Paula Guillo a castigat mai multe concursuri de Miss in Spania
Stefania Sansonna castiga mult din reclame

Italianca Stefania Sansonna si Paula Guillo, din Spania, sunt si ele in carti pentru castigarea trofeului acordat celei mai sexoase jucatoare de volei.

author avatar
Cristi Ionita
1.442 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger