AcasăSPORTVointa Sibiu - Steaua 1-1 Trupa din Ghencea s-a impiedicat de o...

Vointa Sibiu – Steaua 1-1 Trupa din Ghencea s-a impiedicat de o nou-promovata – VIDEO

La mai putin de o saptamana de la esecul suferit in meciul cu Otelul Galati din Supercupa Romaniei, Steaua Bucuresti a suferit un nou soc in Liga I, trupa din Ghencea obtinand doar un egal, 1-1, pe terenul nou-promovatei Vointa Sibiu.

Min. 94 – Este final de meci la Sibiu. Partida dintre Vointa si Steaua s-a incheiat la egalitate, 1-1, dupa un meci echilibrat si in care nou-promovata din Sibiu s-a ridicat fara probleme la nivelul unui adversar mult mai experimentat si galonat.

Min. 91 – Dalbea vede cartonasul galben pentru proteste.

Min. 90 – Danalache vede cartonasul galben pentru trageri de timp.

Min. 88 Vointa – Steaua 1-1. Gazdele au centrat de pe dreapta, Antohi a reluat cu capul, mingea a lovit bara portii aparate de Tatarusanu si Negut, pe faza, l-a executat pe portarul Stelei cu o superba lovitura cu capul.

Min. 84 – Intra Dorinel Popa in locul lui Raul Rusescu.

Min. 82 – Spiritele se incing dupa un duel intre Galamaz si Dalbea. Fundasul Stelei pare sa exagereze.

Min. 78 – Dalbea prinde un sut fenomenal de la 25 de metri si mingea a zguduit transversala portii aparate de Tatarusanu.

Min. 77 – Gardos vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Antohi. La gazde a intrat Hardau in locul lui Iulian Popa.

Min. 71 – Intra Radut in locul lui Bajenaru.

Min. 66 – Latovlevici vede cartonasul galben pentru o talpa urata pusa pe gamba lui Iulian Popa.

Min. 64 – La gazde a intrat Negut in locul lui Martinescu.

Min. 63 – Iulian Popa vede cartonasul galben pentru un fault tare asupra lui Brandan.

Min. 59 – Foriko suteaza periculos de la 30 de metri, putin peste poarta lui Tatarusanu.

Min. 55 – Tatu il lanseaza excelent pe Bajenaru, printre fundasii adversi, mijlocasul Stelei suteaza din prima si Danalache respinge in extremis in lateral.

Min. 53 – Nemultumit de evolutia defensiva a lui Martinovic, Ronny Levy il scoate pe sarb si il arunca in lupta pe Gabi Matei.

Min. 51 – Tatar suteaza frumos, cu efect, putin peste poarta Stelei.

Min. 48 – Brandan il lanseaza excelent pe Raul Rusescu, dar fostul atacant de la Urziceni suteaza slab si Danalache scoate in extremis in corner. Lovitura de colt a ramas fara rezultat.

Min. 46 – Antohi a intrat la gazde, in locul lui Cristi Cigan, accidentat inainte de pauza.

18.01 – Sibienii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min 45 – Este pauza la Sibiu. Steaua are un avantaj minim, 1-0, dupa o prima repriza in care bucurestenii au fost mai eficienti. Desi au parut in scadere de ritm dupa minutul 20, sibienii si-au creat cateva ocazii importante, acestea venind si in urma unor greseli individuale ale stelistilor. Tatarusanu a inchis poarta si oaspetii sunt in avantaj la pauza.

Min. 45 – Tatar trece pe langa egalare, sutul sau din unghi fiind blocat in extremis de Tatarusanu. Faza a pornit de la o greseala a lui Gardos, care a pierdut usor duelul cu Iulian Popa.

Min. 37 – Cigan vine cu raspunsul Sibiului, dar sutul sau pe coltul scurt este scos in extremis de Tatarusanu. Lovitura de colt s-a executat rapid, Tatarusanu a iesit pe sub minge si Nicolae Grigore a reluat cu capul putin peste poarta Stelei.

Min. 36 Vointa – Steaua 0-1. Martinovic a centrat de pe dreapta, Tatu a scapat de marcaj si a deviat cu capul la coltul lung, fara sperante pentru Danalache.

Min. 29 – Ritmul partidei a scazut. Gazdele par ca au terminat benzina si asteapta pauza, iar stelistii nu se mai avanta, desi sibienii au oarecare probleme pe benzi, lucru de asteptat la un sistem 3-4-3.

Min. 24 – Tatar vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Nicolita.

Min. 19 – Se joaca tare. Sunt numeroase intrari tari de ambele parti. Deocamdata destul de putine actiuni ofensive de luat in seama.

Min. 11 – Bicfalvi vede si el cartonasul galben pentru un fault tare comis in jumatatea de teren adversa.

Min. 11 – Tatu are prima mare ocazie a meciului. Atacantul oaspetilor a scapat singur cu Danalache, dar a sutat in forta, exact in bratele portarului advers.

Min. 8 – Asistam la un start intens de partida, jocul avand un ritm alert. Sibienii se bazeaza pe determinare si sustinerea fanilor.

Min. 3 – Raul Rusescu vede primul cartonas galben al meciului pentru simulare. Atacantul Stelei solicitase un penalty. Destul de drastica decizia lui Cristi Balaj, desi nu se putea acorda penalty.

17.00 – Steaua a avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal la Sibiu, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt peste 10.000 de spectatori care au venit la arena chiar si cu patru ore inainte de startul partidei.

Partida dintre Vointa si Steaua va incepe la ora 17.00 si va fi transmisa in direct de Digi Sport.

Alexandru Pelici incepe cu Danalache – Forika, Apostol, Nicolae Grigore – Bunea, Beza, Dalbea, Tatar – Popa, Martinescu, Cristi Cigan. Rezerve sunt Miron, Lungu, Majer, Negut, Hardau, Hallmen, Antohi.

Ronny Levy raspunde cu Tatarusanu – Martinovic, Galamaz, Gardos, Latovlevici – Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Bajenaru – Tatu, Raul Rusescu. Rezerve sunt Stanca, Bejan, Matei, Lupu, Radut, Rosu si Dorinel Popa.[youtube]c0WMko9X4Po[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger