AcasăSPORTVointa Sibiu a promovat in Liga 1

Vointa Sibiu a promovat in Liga 1

Echipa de fotbal Vointa Sibiu va ocupa locul ramas vacant in urma deciziilor luate de FRF privind neacordarea licentei mai multor cluburi. Ardelenii s-au impus cu 2-0 in returul meciului de baraj disputat, miercuri, cu Sageata Navodari.

In partida tur, disputata la Navodari, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 0-0. In revansa de la Sibiu, Vointa a castigat cu 2-0, prin golurile marcate de Forika ’36 şi Martinescu ’88. Sageata Navodari a ocupat pozitia a treia in Seria I a Ligii 2, in timp ce Vointa Sibiu s-a clasat pe locul al patrulea in Seria a II-a. Vicecampioana FC Timisoara nu a primit licenta pentru a evolua in sezonul 2011-2012 al primului esalon fotbalistic, in aceeasi situatie fiind si gruparea Gloria Bistrita (locul 14 in Liga 1), dar si FC Bihor, care a obtinut pe teren promovarea din Liga a II-a.

In locul Bihorului, in Liga 1 va promova CS Mioveni, locul 3 in Seria a II-a. Vointa Sibiu se alatura, astfel, formatiilor Ceahlaul Piatra Neamt, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiesti si CS Mioveni, care au promovat din Liga a II-a.

Din Liga I au retrogradat FC Timisoara, Gloria Bistrita, ambele din cauza licentei, Universitatea Craiova, Victoria Branesti si Unirea Urziceni. Echipa Sportul Studentesc, retrogradata sportiv, va ramane in Liga 1.

In aceste conditii, in stagiunea urmatoare a Ligii 1 vor participa echipele: Otelul Galati, FC Vaslui, Rapid Bucuresti, Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Gaz Metan Medias, Universitatea Cluj, FCM Targu Mures, Astra Ploiesti, FC Brasov, Pandurii Targu Jiu, Ceahlaul Piatra Neamt, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiesti, CS Mioveni si Vointa Sibiu.

author avatar
National
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger