AcasăSPORTPutin ii pune bete in roate lui Dan Petrescu

Putin ii pune bete in roate lui Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenor la Dinamo Moscova

Antrenorul roman a gasit raspunsul la intrebarea „de ce sefii lui Dinamo Moscova nu mi-au adus niciunul dintre fotbalistii ceruti?”. Liderul de la Kremlin nu vede cu ochi buni risipirea banilor pe transferuri de jucatori!

Vladimir Putin nu este de acord cu milioanele de euro aruncate pe transferuri in Rusia

Cand vine vorba de bani investiti in fotbal, Vladimir Putin este de parere ca se face risipa. Prezent zilele trecute la intrunirea Consiliului pentru Cultura si Arta, presedintele Federatiei Ruse a explicat cum vede el dezvoltarea sportului rege: „Cateodata, ma cert singur, dar acum ma cert inca o data cu sefii marilor companii. Vreau ca toti cei care cumpara jucatori sa fie atenti!”.

Dan Petrescu, antrenor la Dinamo Moscova

Cu alte cuvinte, unul dintre cei mai puternici oameni de pe planeta le transmite oligarhilor ca prea multi bani cheltuiti in fotbal pot dauna grav sanatatii, macar celei economice. Totusi, Vladimir Putin admite ca este nevoie de transferuri, dar cere sa nu fie vorba despre vedete consacrate la nivel mondial: „Pe de alta parte, stiu ca fanii vor sa vada staruri mondiale, dar nu cred ca aici e vorba de fotbalisti deja consacrati, ci de cei care se afla in crestere”. Astfel se explica de ce Dinamo Moscova, club aflat sub controlul FSB-ului, nu a achizitionat pe nimeni, desi antrenorul Dan Petrescu a cerut in repetate randuri sa-i fie adusi jucatori de certa valoare.

In perioada de transferuri, cluburile din Rusia au cheltuit 226 de milioane de euro, Zenit St. Petersburg (grupare finantata de gigantul Gazprom) platind 100 de milioane pe brazilianul Hulk si belgianul Witsel.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger