AcasăSPORTVladimir Klitschko si-a anuntat viitorul adversar! Surprinzator, acesta nu este Cristian Ciocan

Vladimir Klitschko si-a anuntat viitorul adversar! Surprinzator, acesta nu este Cristian Ciocan

Desi era increzator in sansele sale de a prinde un meci cu unul dintre fratii Klitschko, boxerul roman Cristian Ciocan mai are de asteptat mult si bine.

Daca Vitali Klitschko n-a mai urcat in ring de sase luni si nici nu mai pare dispus sa o faca prea curand, din cauza varstei (are aproape 42 de ani) si a carierei de om politic, Vladimir Klitschko, fratele mai mic, va sustine un nou meci pe 4 mai, la Mannheim.

Adversarul sau nu va fi Cristian Ciocan, cum s-ar fi asteptat campionul european la categoria grea, in versiunea WBO, ci italianul Francesco Pianeta.

In varsta de 28 de ani, Pianeta este neinvins in 29 de meciuri sustinute la profesionisti, avand un palmares mult mai bun decat cel al lui Ciocan, care deja a pierdut trei dintre cele 16 meciuri sustinute pana acum.

Pianeta a luptat mai mult in Germania si este increzator in sansele sale de a-l dobandi pe Vladimir Klitschko, mai ales ca cei doi pugilisti s-au antrenat o perioada si „cu aceasta ocazie i-am aflat slabiciunile”, sustine italianul.

Pianeta are de partea lui prospetimea, in duelul cu Vladimir Klitschko, iar fata de Ciocan are si avantajul unui palmares mai consistent, italianul doborand adversari precum Francois Botha, Olivier McCall, Matt Skelton sau Samir Kurtagic, si nou luptatori „no-name” din Turcia si spatiul ex-sovietic.

author avatar
Cristi Ionita
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger