AcasăSPORTVladimir Klitschko, huiduit pentru ca nu si-a facut adversarul KO

Vladimir Klitschko, huiduit pentru ca nu si-a facut adversarul KO

Klitschko l-a lovit de peste 600 de ori pe Wach in cele 12 reprize

Ucraineanul si-a pastrat cele patru centuri de campion mondial la categoria grea (WBA, IBF, WBO, IBO), dar dupa un meci in care adversarul sau, polonezul Mariusz Wach, a rezistat 12 reprize.

Klitschko l-a lovit de peste 600 de ori pe Wach in cele 12 reprize

La revenirea sa in Hamburg, dupa un an si patru luni, Vladimir Klitschko a dat ochii pentru prima data in cariera cu un sportiv mai inalt decat el (ucraineanul are 1,98 metri inaltime, iar Mariusz Wach are patru centimetri peste).

Chiar si asa, polonezul s-a dovedit a fi „carne de tun” pentru supercampionul din Kiev, cei 17.000 de spectatori prezenti la gala asistand practic la o executie in direct. Nemultumiti de faptul ca adversarul a stat si a incasat timp de 12 reprize, fanii lui Klitschko au inceput chiar sa-si huiduie favoritul. In cele din urma Klitschko a bifat victoria la decizie. Doi dintre cei trei arbitri-judecatori l-au vazut invingator in toate cele 12 reprize, cum era si de asteptat, iar celui de-al treilea i s-a facut mila si i-a acordat una dintre reprize outsiderului. A fost a 59-a victorie obtinuta de Vladimir Klitschko la profesionisti, din 62 de meciuri, dar ucraineanul pare sa fie in scadere in ceea ce priveste popularitatea.

author avatar
Cristi Ionita
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger