AcasăSPORTVladimir Klitschko a batut un rival intr-un club de noapte

Vladimir Klitschko a batut un rival intr-un club de noapte

Chisora l-a scuipat pe Vladimir Klitschko inainte de meciul cu Vitali de anul trecut

Aflat intr-o mini vacanta in Ibiza, boxerul ucrainean  Vladimir Klitschko a fost implicat intr-un scandal monstru intr-un celebru club de noapte.

Chisora l-a scuipat pe Vladimir Klitschko inainte de meciul cu Vitali de anul trecut

Pugilistul de 37 de ani, campion mondial la categoria grea in patru versiuni diferite, a dat nas in nas cu un unul dintre rivalii sai, britanicul Dereck Chisora.

Acesta, cand l-a vazut pe Klitschko, a inceput sa se dea in spectacol in stilul sau caracteristic. Ca si la confruntarea din februarie anul trecut, cand Chisora a pierdut in fata lui Vitali, fratele lui Vladimir,  britanicul a incercat sa-l irite pe cel mai mic dintre fratii Klitschko scuipandu-i apa in fata si turnandu-i un pahar cu apa in cap.

Atat i-a trebuit lui Vladimir, care a sarit imediat la gatul lui Chisora si, conform mirror.co.uk, l-a tabacit bine pe britanic.

Incidentul a fost confirmat de ambele tabere, Don Charles, antrenorul lui Chisora, precizand ca cei boxeri au un trecut impreuna si ca era normal sa iasa cu scandal, chiar daca s-au intalnit intamplator.

Chisora a devenit, de curand, campionul WBO International la categoria grea, dupa ce l-a facut knock-out, in repriza a sasea, pe americanul Malik Scott si mai are nevoie de doua victorii pentru a deveni challenger obligatoriu la cel putin una dintre centurile detinute de Vladimir Klitschko.

Pana atunci, cel mai mic dintre fratii Klitschko isi va masura fortele pe 5 octombrie, la Moscova, cu Alexander Povetkin, intr-unul dintre putinele meciuri pe care Vladimir le-a sustinut in afara Germaniei in intreaga cariera.

author avatar
Cristi Ionita
709 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger