AcasăSPORTVladimir Arnautovici, antrenorul echipei CSU Asesoft Ploiesti, a murit la doar 43...

Vladimir Arnautovici, antrenorul echipei CSU Asesoft Ploiesti, a murit la doar 43 de ani!

Veste grea pentru jucatorii campioanei CSU Asesoft Ploiesti, pentru colegii de breasla, pentru fanii echipei, dar nu numai, primita chiar la finele saptamanii in care formatia a castigat titlul la baschet masculin.

Antrenorul Vladimir Arnautovic, alintat de prieteni Dado, a parasit aceasta lume in dimineata zilei de sambata, rapus de o boala nemiloasa, cu care a luptat din rasputeri in ultimele trei luni. Tehnicianul campioanei CSU Asesoft a pierdut, din pacate, lupta cu cancerul la ficat si si-a gasit sfarsitul pe un pat de spital din Belgrad, orasul sau natal unde, de altfel, va fi si condus pe ultimul drum, in cursul zilei de marti, dupa cum au anuntat reprezentantii clubului amintit.

Vestea ca Arnautovici a murit a cazut ca un trasnet asupra celor care tin la echipa CSU Asesoft si care l-au cunoscut pe tanarul tehnician, despre care au doar cuvinte frumoase. „Dado Arnautovic a urcat la cer in saptamana in care cel mai iubit „copil” al sau, CSU Asesoft Ploiesti, era pregatit sa ajunga la Belgrad pentru a-I inmana „tatalui” carnetul de note si medalia de campion. Nu a mai apucat sa o faca, intrucat parintele a primit chemarea ingerilor si a bunilor sai prieteni, Toni Alexe si Nikola Ilic, care-l asteptau deasupra norilor”, suna mesajul de adio scris pe pagina oficiala de Facebook a CSU Asesoft Ploiesti.

In memoria lui Vladimir Arnautovic, cei care l-au cunoscut si vor sa ii aduca un semn de respect, o floare sau sa-i aprinda o lumanare se vor aduna in aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 17, in fata Salii Sporturilor Olimpia, din Ploiesti.

Arnautovic lasa in urma o sotie indurerata, doi copii, dar si foarte multi cunoscuti si iubitori ai baschetului, care ii regreta disparitia prematura.

sursa foto: facebook.com/CSUAsesoft

author avatar
Cristina Stefan
793 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger