AcasăSPORTVlad Chiriches s-a transferat la Tottenham Hotspur: A ales Londra de dragul...

Vlad Chiriches s-a transferat la Tottenham Hotspur: A ales Londra de dragul iubitei

Chiriches a ales Londra de dragul iubitei

Curtat de multe cluburi importante din Europa, fundasul Vlad Chiriches a ales sa evolueze in campionatul Angliei dintr-un motiv… sentimental: iubita lui studiaza la Londra!

Vandut cu 8 milioane de euro, Vlad Chiriches devine cel mai scump fotbalist transferat vreodata din Liga 1 in strainatate
Sabrina si Vlad sunt impreuna de mai multi ani

Pe toata lumea a surprins alegerea lui Chiriches, fotbalist dorit cu insistenta in Italia de cateva echipe de tot. S-a vorbit in ultima perioada despre negocieri avansate cu AS Roma, internationalul roman fiind vazut drept inlocuitorul ideal al brazilianului Marquinhos, vandut la PSG; despre AC Milan, se stia de un an ca-l monitorizeaza. Niciuna dintre aceste posibile si asteptate destinatii n-a fost pe placul jucatorului, Vlad Chiriches si-a dorit sa ia drumul Angliei, iar visul i s-a indeplinit in aceasta saptamana. Apropiatii bacauanului stiu ca stelistul s-a dus in Regat special pentru Sabrina Macsim, iubita sa fiind studenta la Queen Mary University, din Londra. Cei doi s-au logodit pe vremea cand Chiriches era doar un nume promitator de la Pandurii Tg.Jiu, iar vacantele tinerilor indragostiti se consumau pe traseul Polovraci – Novaci – Ranca – Sebes.

Are concurenta puternica pe post

Din titular obisnuit la Steaua, Vlad Chiriches va trebui sa traga din greu pentru a prinde un loc pe foaia de joc la Tottenham. Sub comanda portughezului Andre Villas-Boas se mai afla Dawson si Caulker, doi fundasi de fier, concurentii lui Chiriches la titularizare. Sigur de postul sau in centrul defensivei este doar belgianul Vertonghen, fotbalist dorit, insa, de FC Barcelona.

A dat Liga Campionilor pe Liga Europa

Desi la un moment dat erau in carti pentru un loc de Liga Campionilor, cei de la Tottenham au terminat sezonul trecut pe 5 in Premier League, pozitie de pe care nu pot spera decat la un parcurs cat mai lung in Liga Europa. La Steaua, Chiriches ar fi ajut sanse mari sa joace in grupele Ligii Campionilor, „militarii” fiind cu un picior in play-off  – si cu statut de cap de serie!

In alta ordine de idei, de remarcat ca Vlad Chiriches este al treilea roman care ajunge pe „White Hart Lane”, dupa Gica Popescu si Ilie Dumitrescu.

Doua milioane de euro revin Pandurilor

Poate mai mult decat Steaua, de acest transfer se bucura Marin Condescu. Presedintele Pandurilor stie ca gruparea pe care o conduce are de incasat doua milioane de euro, reprezentand procentul de 25% care-i revine clubului gorjean din vanzarea jucatorului Vlad Chiriches. Astfel, din opt milioane, Steaua ramane doar cu sase, oricum o suma excelenta in aceste vremuri de criza.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
954 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger