AcasăSPORTVlad Chiriches ar putea avea un nou antrenor din ianuarie

Vlad Chiriches ar putea avea un nou antrenor din ianuarie

Tottenham Hotspur a fost una dintre cele mai active echipe pe piata transferurilor, in mercato din vara, insa acest aspect nu se vede si in rezultatele inregistrate.

Londonezii sunt abia pe locul 9 in campionat, la 10 puncte de liderul Arsenal, dupa ce au inregistrat cate infrangeri usturatoare, 0-3 cu West Ham United, acasa, si 0-6 cu Manchester City, in deplasare.

Desi in ultima etapa a inregistrat un rezultat pozitiv, 2-2 acasa cu Manchester United, campioana en-titre, presedintele Daniel Levy pare ca s-a saturat de antrenorul Andre Villas Boas si pregateste schimbarea tehnicianului portughez.

Tottenham a investit aproape 150 de milioane de euro in transferuri, in vara, iar alte circa 300 de milioane de euro se vor duce catre stadionul nou in curs de constructie, iar Daniel Levy asteapta rezultate pe masura, astfel ca Villas Boas ar putea deveni istorie din ianuarie 2014.

Pe tehnicianul portughez il mai poate salva doar programul incarcat din luna decembrie. Tottenham are de jucat opt meciuri pana pe 1 ianuarie, inclusiv, iar Villas Boas ramane in functie de numarul de puncte obtinute.

Echipa la care evolueaza Vlad Chiriches ar putea fi preluata, din ianuarie, de olandezul Guus Hiddink, liber de contract dupa despartirea de Anji Makhachkala. Alte variante luate in calcul sunt Jurgen Klinsmann, Mauricio Pochettino, Gustavo Poyet sau Luis Enrique.

author avatar
Cristi Ionita
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger