AcasăSPORTVlad Chiriches, afacere de 40 de milioane de euro!

Vlad Chiriches, afacere de 40 de milioane de euro!

Evolutiile excelente ale fundasului roman Vlad Chiriches in tricoul lui Tottenham Hotspur l-au transformat pe fostul stelist intr-unul dintre cei mai doriti fotbalisti din Europa.

Unul dintre managerii care au pus ochii pe Chiriches este portughezul Jose Mourinho, de la Chelsea Londra, tehnician care l-a monitorizat pe Chiriches si in perioada in care fundasul roman a evoluat la Steaua.

Mourinho isi doreste cu nerabdare un fundas central nou pentru sezonul viitor, in conditiile in care John Terry este pe punctul sa-si incheie socotelile cu gruparea londoneza, iar Cahill si David Luiz au avut probleme medicale in ultimii ani.

Chiriches este solutia ideala pentru Mourinho, conform presei de la Londra, iar daca fundasul roman continua seria evolutiilor bune, fostul stelist ar putea schimba cartierul din vara. Se zvoneste chiar ca fundasul roman ar urma sa fie implicat intr-o afacere de 40 de milioane de euro, Chiriches fiind dorit la pachet cu inchizatorul brazilian Paulinho, jucator ca este vazut drept inlocuitorul ideal pentru Michael Essien, fotbalist transferat intre timp la AC Milan.

author avatar
Cristi Ionita
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger