AcasăSPORTVitali Klitschko se bate cu un boxeur mult mai scund

Vitali Klitschko se bate cu un boxeur mult mai scund

Klitschko este cu un cap mai inalt decat Chisora si detine de aproape trei ori mai multe victorii (43-15)

Boxerul ucrainean Vitali Klitschko, campionul mondial al greilor in versiunea WBC, isi pune, maine, pentru a opta oara centura in joc.

Klitschko este cu un cap mai inalt decat Chisora si detine de aproape trei ori mai multe victorii (43-15)

In fata lui Klitschko (40 de ani, 2 metri inaltime) va sta un sportiv mai tanar, Dereck Chisora (28 de ani), dar si mult mai scund, britanicul avand doar 1,83 metri inaltime. Tinand cont de diferenta de gabarit dintre cei doi, dar si de palmares, specialistii dau ca sigura victoria rapida a ucraineanului si spun ca Chisora “va avea nevoie de un scaunel pentru a-l ajunge sa-l loveasca la fata pe Klitschko”.

Desi a pierdut doua din ultimele trei meciuri, cu britanicul Tyson Fury si cu finlandezul Robert Helenius, Chisora spune ca vrea sa faca un meci mare contra lui Klitschko si sa razbune “piedicile organizatorilor”. Dereck a afirmat ca i-a fost refuzata melodia de intrare in ring si sponsorul de pe ghete, care i-ar fi adus 70.000 de euro in plus, dar si ca nu intelege cum la antrenamentele cu public doar Klitschko a primit un tricou personalizat al echipei de hochei pe gheata EHC Munchen.

author avatar
Cristi Ionita
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger