AcasăSPORTVitali Klitschko a dat-o pe ping-pong

Vitali Klitschko a dat-o pe ping-pong

Aflat in plin cantonament pentru meciul pe care il va sustine sambata, 7 septembrie, impotriva germanului Manuel Charr, boxerul ucrainean Vitali Klitschko a incins o partida de tenis de masa cu unul dintre antrenorii sai.

Campionul mondial al greilor in versiunea WBC isi va pune titlul in joc la Moscova, acesta fiind primul meci disputat de Vitali in Rusia in intreaga sa cariera de boxer profesionist. Pugilistul de 41 de ani spera ca, prin aceasta partida, relatiile la nivel inalt dintre cele doua tari sa fie relansate, la gala de la „Olympic Indoor Arena” urmand a asista inclusiv presedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Ca de fiecare data, Klitschko a alternat, in perioada de pregatire, antrenamentele specifice de box cu practicarea de alte sporturi, si cu Vladimir, fratele sau, nu a fost disponibil pentru un meci de sah, Vitali a incins o partida de tenis de masa cu unul dintre antrenorii sai. De altfel, cel mai mare dintre fratii Klitschko spune ca „ping-pong-ul este extrem de important in pregatirea mea, este un sport care ma ajuta foarte mult”.

Desi adversarul sau, Manuel Charr, originar din Siria, este neinvins in 21 de partide, bookmakerii anticipeaza o noua victorie lejera a super-campionului ucrainean. Charr este cu 10 centimetri mai scund decat Vitali, are o alonja net inferioara, iar cele mai cunoscute dintre victimele sale au fost Taras Bidenko, Serdar Uysal, Danny Williams sau Robert Hawkins.

author avatar
Cristi Ionita
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger