AcasăSPORTViseaza nemteste

Viseaza nemteste

Dorinel Munteanu a castigat doar patru dintre cele 16 meciuri in care a antrenat-o pe FK Qabala

Giulestenii sunt in pragul colapsului, atat financiar, cat si din punct de vedere sportiv, dar isi faca planuri mari pentru retur.

Dorinel Munteanu a castigat doar patru dintre cele 16 meciuri in care a antrenat-o pe FK Qabala

Aflata la sapte puncte de salvarea de la retrogradare, Rapid Bucuresti va trece in aceasta iarna printr-o remaniere aproape completa. Doar sase fotbalisti din actualul lot vor fi pastrati, iar antrenorul Marian Rada va primi un post in conducerea clubului, pentru a i se face loc unui tehnician mai experimentat. Au fost vehiculate mai multe variante precum Mircea Rednic sau Cristiano Bergodi, insa ultimul nume aparut pe lista este o mega-surpriza. Giulestenii vor sa profite de indepartarea lui Dorinel Munteanu de la conducerea FK Qabala, locul 7 in Azerbaidjan, si sa readuca in tara rigurozitatea nemteasca a tehnicianului de 46 de ani. Argumentele sunt in favoarea rapidistilor: Dorinel este liber de contract, tehnicianul are nevoie de o asemenea provocare pentru a-si demonstra calitatile de salvator, iar presedintele Dinu Gheorghe stie sa-l abordeze cu diplomatie pe fostul antrenor al Stelei. Nu este exclus ca Dorinel Munteanu, care nu este disperat dupa un contract extra-banos, sa vina in Giulesti insotit de cel putin unul dintre cei trei fotbalisti romani avuti la dispozitie in Azerbaidjan, Alexandru Benga, Adrian Ropotan sau Andrei Cristea.

Nistor, prima tinta

De altfel, pentru o salvare urgenta de la retrogradare, giulestenii se vor indrepta in iarna spre fotbalisti de top ce pot veni sub forma de imprumut. Iar digisport.ro anunta ca unul dintre jucatorii vizati de presedintele Dinu Gheorghe este mijlocasul Dan Nistor, care apartine de Evian. Francezii l-au imprumutat in tur la Pandurii Targu Jiu si ar accepta acum imprumutul la o echipa mai cunoscuta pe plan european.

author avatar
Cristi Ionita
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger