AcasăSPORTViorel Simion vrea sa cucereasca Mexicul!

Viorel Simion vrea sa cucereasca Mexicul!

Viorel Simion, la intonarea imnului Romaniei

Dupa ce si-a spulberat adversarul intr-o supergala care a avut loc joi in Bucuresti, pugilistul Viorel Simion se pregateste acum pentru dueluri cu alti doi mexicani: Robinson Castellanos si Jhonny Gonzalez.

Viorel Simion, la intonarea imnului Romaniei

Pugilistul Viorel Simion a ajuns, cu victoria de joi, din fata lui Edgar Riovalle, la 15 succese din tot atatea partide la categoria pana. Sponsorul principal al galei „Invincibilii 6”, Sorin Florea, ne-a explicat ce va urma pentru campionul roman.

Campionul WBC International nu l-a lasat sa respire pe mexicanul Riovalle

„Viorel tinteste centura WBC. Pentru a ajunge la acel meci, va trebui sa se bata cu campionul WBC Silver. Daca vom reusi sa aducem meciul Bute – Froch la Bucuresti, atunci cu siguranta ca Viorel se va bate si el in aceeasi gala, pe stadionul National Arena. Abia apoi va putea deveni challenger pentru centura WBC”, declara reprezentantul Merkur Gaming in Romania.

Simion a celebrat a 15-a victorie la profesionisti

Simion a castigat centura WBC International in 9 iulie 2011, tot la Bucuresti, cand l-a invins prin KO in repriza a noua pe filipinezul Jun Talape. Viorel Simion se va lupta in maximum 3-4 luni cu detinatorul centurii WBC Silver, mexicanul Robinson Castellanos (30 de ani) 14 victorii si 9 infrangeri. Invingatorul va deveni challenger pentru titlul mondial WBC, detinut de un alt mexican, Jhonny Gonzalez (30 de ani) 51 de victorii si 7 infrangeri. Viorel Simion trebuie sa cucerreasca practic Mexicul, la fel ca si conchistadorul Hernan Cortes, centura WBC fiind creata in 1963, la initiativa presedintelul Adolfo Lopez Mateos, devenind mandria natiunii.

author avatar
Sebastian Stan
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger