AcasăSPORTViorel Simion vine sa mature "Gunoiul"!

Viorel Simion vine sa mature „Gunoiul”!

Rudel Obreja, Viorel Simion si antrenorul Petre Mateescu la cantar

Pugilistul roman urca in ring, pe 9 februarie, cu mexicanul Edgar Riovalle, intr-o lupta gazduita de Sala Rapid cu centura de campion WBC International pe masa.

Rudel Obreja, Viorel Simion si antrenorul Petre Mateescu la cantar

In varsta de 30 de ani, Simion a cucerit centura WBC International pe 9 iulie, cand l-a facut KO pe filipinezul Jun Talape, iar in momentul de fata ocupa locul 14 in clasamentul versiunii WBC la pana. Adversarul sau, Edgar Riovalle, are 24 de ani si este poreclit „Gunoiul”. Pugilistul latin are deja un palmares bogat, cu 33 de victorii (23 KO), 12 infrangeri si o remiza, si se afla pe locul 16 in topul WBC.

O victorie in fata mexicanului l-ar aduce pe roman in fata titlului WBC Silver detinut de un alt compatriot de-al lui Riovalle, Robinson Castellanos. Pe langa intalnirea dintre Simion si Riovalle, editia a 6-a a galei „Invincibilii”, sponsorizata de compania „Merkur Gaming”, detinuta de Sorin Florea (este si promotorul lui Viorel Simion), va avea in program patru meciuri la profesionisti, dintre care unul la feminin si trei la amatori. In prim plan vor fi componentii lotului olimpic al Romaniei. La profesionisti, una dintre cele mai interesante partide va fi cea dintre Bogdan Dinu (6 victorii – 3 prin KO) si germanul germanul Muhammed Ali (7 victorii – 6 KO, 11 infrangeri – 8 KO).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger