AcasăSPORTViorel Simion este noul campion international WBC !!!

Viorel Simion este noul campion international WBC !!!

Viorel Simion este noul campion international la categoria pana, in versiunea WBC, dupa ce l-a invins, prin knock-out, in repriza a noua, pe filipinezul Jun Talape, detinatorul centurii.

BombardierulSimion a dominat copios lupta cu Talape, insa filipinezul s-a dovedit a fi o nuca extrem de tare si a rezistat eroic la numeroasele lovituri incasate.

Un sportiv experimentat, Talape a incercat de mai multe ori sa rupa ritmul adversarului cu diferite manevre neortodoxe, filipinezul fiind avertizat in runda a sasea pentru lovituri cu capul.

Cand se parea ca Simion a terminat benzina si adversarul sau echilibreaza disputa, „Bombardierul” a scos din joben un upercut de stanga la ficat ce l-a indoit pe Talape, care nu a mai reusit sa se ridice de la podea.

A fost a 14-a victorie obtinuta de Simion, din 14 meciuri, si a sasea victorie obtinuta prin knock-out. Boxerul nostru a preluat centura de campion international la categoria pana, in versiunea WBC, si a intrat intre cei mai buni 15 luptatori ai categoriei, astfel ca Simion poate spera sa boxeze, cat de curand, cu o centura de campion mondial pe masa.

author avatar
Cristi Ionita
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger