AcasăSPORTViorel Simion e pregatit pentru gala ”Invincibilii 7” din seara asta: "Trebuie...

Viorel Simion e pregatit pentru gala ”Invincibilii 7” din seara asta: „Trebuie sa-l fac KO pe Sermona”

„Bombardierul” isi pune in joc, in aceasta seara, centura de campion WBC International impotriva filipinezului Ryan Sermona, intr-un meci transmis in direct de PRO TV, de la 22.30, care va avea loc la Craiova.

"Bombardierul" detine centura WBC International din iulie 2011, de cand l-a batut pe filipinezul Jun Talape

Pugilistul roman Viorel Simion numara orele ramase pana la cel de-al 16-lea meci sustinut la profesionisti. Manageriat de Sorin Florea, cel supranumit „Bombardierul” va fi in aceasta seara actorul principal al galei „Invincibilii 7”, care se va disputa la Sala Polivalenta din Craiova, sub patronajul Merkur Gaming. Desi in fata campionului WBC International de la categoria pana va sta un adversar cel putin la fel de experimentat, sportivul in varsta de 31 de ani afirma ca este pregatit sa faca meciul vietii. „Nu am studiat foarte mult adversarul, dar stiu cat de bine m-am pregatit. Trebuie sa-l fac KO pe Sermona. Am nevoie de o victorie concludenta pentru a fi remarcat” a precizat Simion. De partea cealalta, Ryan Sermona s-a declarat incantat de ospitalitatea oltenilor, dar sustine ca a avut reale probleme din cauza temperaturii foarte scazute fata de cele peste 30 de grade pe care le-a lasat in Filipine. De altfel, boxerul de 25 de ani a purtat caciula si manusi pe intreaga perioada petrecuta la Craiova, inclusiv la ultima conferinta de presa.

Gala de sase meciuri

In cadrul „Invincibilii 7”, promotorul Sorin Florea propune sase dueluri extrem de interesante intre boxeri romani si straini. „Greii” Bogdan Dinu si Lucian Bot se vor duela cu ghanezul Ben Nsafoah, respectiv letonul Alexandrs Selezens. Ionut Stanciu, marea speranta a Romaniei la categoria semigrea, va lupta cu lituanianul Vygaudas Laurinkus. Romeo Paun il va intalni, la categoria supermijlocie, pe letonul Konstantins Sakara. Ciprian Apollo, reprezentantul nostru la categoria usoara, il va avea de rapus pe bulgarul Evgheni Ghesev, in timp ce, in main-event-ul serii, Viorel Simion isi va pune pentru a doua oara in joc centura de campion WBC International in fata filipinezului Ryan Sermona. Primele trei partide vor fi transmise in direct pe Sport.ro, de la ora 20.00, iar celelalte trei vor putea fi vizionate live pe PRO TV, de la 22.30.

Pariurile lui Florea

Extrem de multumit de nivelul la care au ajuns doi dintre boxerii manageriati de el (Viorel Simion si Bogdan Dinu), Sorin Florea – organizatorul galelor din seria „Invincibilii” – promite ca amandoi vor ajunge sa se bata pentru titluri mondiale. De altfel, in cazul unei victorii obtinute de „Bombardier” in aceasta seara, in decembrie, la aniversarea a 50 de ani de la infiintarea WBC, se va discuta posibilitatea ca boxerul nostru sa se bata pentru titlul mondial. Simion are sanse mari sa fie implicat intr-o asemenea lupta in 2013, mai ales ca el ocupa, momentan, locul 4 in ierarhia de la categoria pana. De asemenea, Bogdan Dinu va petrece 2013 mai mult in SUA, unde va efectua cateva stagii de pregatire cu antrenori profesionisti, intreaga lume a boxului sustinand ca „greul” nostru are calitatile necesare pentru a deveni unul dintre cei mai buni pugilisti din lume.

author avatar
Cristi Ionita
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger