AcasăSPORTViorel Simion: "Celestino Caballero este un vulpoi batran"

Viorel Simion: „Celestino Caballero este un vulpoi batran”

Incantat de posibilitatea de a se duela intr-un meci eliminatoriu pentru centura de campion mondial, Viorel Simion a vorbit in termeni laudativi de viitorul sau adversar.

„Bombardierul” considera ca Celestino Caballero va fi cel mai dificil adversar al sau de pana acum, desi panamezul este cu cinci ani si jumatate mai batran si n-a mai boxat din decembrie 2011.

Chiar si asa, Simion, boxerul manageriat de Sorin Florea, boss-ul de la Merkur Gaming, l-a trecut pe Caballero la capitolul „vulpoi batrani”, precizand ca panamezul ramane un boxer extrem de experimentat care nu degeaba a ajuns sa fie dublu campion mondial.

Invingatorul dintre Simion si Celestino Caballero il va infrunta pe mexicanul Daniel Ponce de Leon, campionul mondial al categoriei pana, in versiunea WBC.

Desi data si locul exact al meciului dintre Simion si Caballero inca nu s-au stabilit, panamezii sustin ca disputa va avea loc pe 20 aprilie, in Panama.

author avatar
Cristi Ionita
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger