AcasăSPORTViorel Paunescu: „Nu am luat niciodata Steaua de la Armata!”

Viorel Paunescu: „Nu am luat niciodata Steaua de la Armata!”

Viorel Paunescu sustine ca niciodata nu i-a vandut lui Gigi Becali echipa Steaua

Despre conflictul dintre Gigi Becali si Armata, iscat pe marginea brand-ului Steaua, si-au dat cu parerea multi, de la politicieni la oameni de fotbal.

Viorel Paunescu sustine ca niciodata nu i-a vandut lui Gigi Becali echipa Steaua

Nimeni n-a adus un strop de lamurire, asa cum a facut-o Viorel Paunescu in interventia de la Digi Sport. Fost presedinte al gruparii din Ghencea, Paunescu il face KO pe Gigi Becali cu urmatoarea afirmatie: „Eu nu am luat niciodata echipa de la Armata!”. Cu alte cuvinte, latifundiarul din Pipera este patron peste… FCSB si atat, palmaresul, culorile si sigla legendarei FC Steaua ramanand in proprietatea MApN!
Fara sa intre prea mult in subiect, Viorel Paunescu a explicat care era situatia la mijlocul anilor ’90, cand s-a implicat in fotbal: „S-a constituit o asociatie non-profit, ca fotbalul sa fie profesionist. Atunci a avut loc o Adunare Generala, la care au fost 90 de membri alesi, membri fondatori, si au ales Consiliul de Administratie si un presedinte. Eu am fost ales, atunci, presedinte al C.A. al Asociatiei de Fotbal Steaua Bucuresti, care continua activitatea si tot ce tinea de fotbal. Din C.A. faceau parte, la inceput, 9 militari, dintre care unul era generalul Pigui, care era insarcinat sa pastreze, sa aiba grija de patrimoniul Armatei. Apoi au aparut modificari, a aparut Ordonanta de Guvern din 2000, care a facut corectari la Legea 21/1994. Mai departe, cand s-a constituit clubul, eu nu am mai ramas presedinte la Asociatie, echipa n-a fost niciodata a mea, nu a fost a cuiva, nu a avut actionari, a fost doar a Consiliului de Administratie care a fondat aceasta societate”. Intrebat a cui este Steaua care in 1986 cucerea C.C.E., Viorel Paunescu a oferit un raspuns evaziv. Singura certitudine, dupa parerea sa, ca echipa va ramane alaturi de Armata: „Adevarata Steaua cred ca e la Gigi Becali. Sau nu e la Gigi Becali, dupa anumite pareri. Eu cred ca se va lamuri si aceasta echipa va ramane alaturi de Armata”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.989 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger