AcasăRecomandariViorel Moldovan trimite Rapidul inapoi in „B”

Viorel Moldovan trimite Rapidul inapoi in „B”

Selectionerul echipei nationale de tineret s-a decis sa isi ceara restantele salariale pe care Rapidul le are fata de el. Gestul poate trimite echipa din Giulesti inapoi in liga secunda.

Viorel Moldovan nu vrea sa primeasca decat care i se cuvin

Fost antrenor la Rapid, Viorel Moldovan mai are de recuperat 70.000 de euro, reprezentand drepturi salariale restante si bani imprumutati clubului, in nume personal. In acest sens, selectionerul „tineretului” s-a adresat Comisiei de Solutionare a Litigiilor, din cadrul FRF, cazul urmand a fi analizat in urmatoarea sedinta. Totusi, este greu de crezut nu i se va da dreptate lui Viorel Moldovan, mai ales ca actele sunt cat se poate de clare in aceasta speta. Daca refuza sa plateasca cei 70.000 de euro, clubul Rapid risca sa fie amendat si depunctat, ceea ce, in situatia de fata, poate echivala chiar cu retrogradarea. Dupa 8 etape, formatia giulesteana a strans doar opt puncte si ocupa locul 12 in clasamentul Ligii 1.
Inainte de a fi blamat, trebuie mentionat ca Viorel Moldovan a facut tot posibilul sa evite falimentul clubului. Daca ar fi mers cu plangerile sale in instantele civile, „Moldo-gol” ar fi putut solicita falimentul „SC FC Rapid SA”, societate care in prezent se afla in stare de insolventa!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
592 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger