AcasăSPORTViorel Moldovan a facut o oferta pentru a cumpara clubul Rapid

Viorel Moldovan a facut o oferta pentru a cumpara clubul Rapid

Satul sa astepte o solutie viabila oferita de Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, a luat problema giulestenilor in propriile maini.

Oficialii clubului din Grant l-au informat pe Moldovan ca se spera in gasirea unui cumparator care sa poata sustina echipa la un nivel inalt, insa pana acum au aparut diferite nume doar la nivel de zvonuri.

In cele din urma, Moldovan s-a decis sa puna punctul pe „i” si a facut o oferta concreta pentru a cumpara clubul din Giulesti. Fostul mare international pune la bataie 500.000 de euro pentru actiunile detinute de Cristescu si Zamfir, conform digisport.ro.

Evident, Viorel Moldovan este doar o interfata in aceasta actiune, el urmand sa fie sustinut financiar de mai multi apropiati care deja au sponsorizat intr-un fel sau altul, cu diferite sume de bani, gruparea din Giulesti.

De altfel, unul dintre apropiatii lui Viorel Moldovan si-a asumat salariul solicitat de Daniel Niculae pentru cele trei luni in care atacantul va juca pentru Rapid in acest sezon.

author avatar
Cristi Ionita
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger