AcasăSPORTViorel Duru avertizeaza campioana: Steaua poate retrograda!

Viorel Duru avertizeaza campioana: Steaua poate retrograda!

Stelistii se tem de vorbele lui Duru (foto jos)

Pozitia Stelei nu este una lipsita de griji, desi presedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a antepronuntat si a declarat ca „ros-albastrii” nu risca nimic daca justitia il condamna pe Gigi Becali in dosarul „Valiza”.

Stelistii se tem de vorbele lui Duru (foto jos)
Viorel Duru

In calitate de sef al Comisiei de Licentiere, Viorel Duru trage un semnal de alarma si ii avertizeaza pe stelisti: „Echipa ar putea fi retrogradata, daca se vor sesiza comisiile! Acesta ar fi cel mai rau scenariu pentru cei din Ghencea. Totul depinde, insa, de verdictul ICCJ in cazul «Valiza», conteaza foarte mult ce vor decide, marti, judecatorii Curtii Supreme”. Eventuala condamnare a lui Gigi Becali pentru dare de mita ar periclita si viitorul clubului Steaua, nu doar pe cel al miliardarului. In 2011, UEFA s-a sesizat din oficiu si a suspendat din cupele europene clubul Fenerbahce, care nu fusese sanctionat de Federatia Turca, desi justitia condamnase la inchisoare pentru coruptie cativa oficiali de pe „Sukru Saracoglu”.

Procurorii DNA cer o pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare pentru Becali in cazul „Valiza”, latifundiarul fiind acuzat de dare de mita, fals in inscrisuri si uz de fals. Saptamana trecuta, Gigi Becali a recunoscut in fata magistratilor ca a falsificat documente, antedatandu-le!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger