AcasăSPORTViol paralimpic

Viol paralimpic

Cei trei iordanieni iesind din sediul politiei

A 14-a editie a Jocurilor Paralimpice, in care sportivii cu dizabilitati isi masoara fortele intre ei, va debuta miercurea viitoare, la Londra, acolo unde pana pe 12 august au avut loc si Jocurile Olimpice de vara.

Cei trei iordanieni iesind din sediul politiei

Circa 4.200 de sportivi sunt asteptati sa participe la editia din acest an a Jocurilor Paralimpice, insa printre acestia exista posibilitatea sa nu se mai afle doi iordanieni, acuzati de infractiuni cu tenta sexuala. Culturistii Omar Sadhi Qaradi si Motaz Al Junaidi sunt suspectati de molestarea sexuala a doua minore, iar antrenorul lor, Faisal Hammash, este acuzat ca le-a instigat pe cele doua la prostitutie.

Incidentul a avut loc la Antrim, o localitate aflata la 40 de kilometri de Belfast, loc in care sportivii paralimpici din Iordania se aflau in cantonament. Avocatul celor trei spune ca, fiind persoane cu dizabilitati, sportivii nu puteau comite aceste infractiuni, iar in rezolvarea cazului s-a implicat chiar si Regele Abdullah Al II-lea al Iordaniei. Altfel, Romania va fi reprezentata de sase sportivi la Jocurile Paralimpice: Florin Cojoc (atletism), Eduard Novak (ciclism),  Imre Torok (ciclism), Naomi Ciorap (inot), Samuel Ciorap (inot) si Dacian Makszin (tenis de masa).

author avatar
Cristi Ionita
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger