AcasăSPORTVine Mbappe, dar pleacă 6. Ei sunt jucătorii care ar putea părăsi...

Vine Mbappe, dar pleacă 6. Ei sunt jucătorii care ar putea părăsi Realul la vară.

Vara aceasta poate fi crucială pentru Real Madrid. Șase jucători ar putea părăsi Madridul, după terminarea sezonului.

În timp ce unora le expiră definitiv înțelegerea cu Los Blancos, ceilalți sunt doar împrumutați și urmează să revină la echipele lor.

Cei mai importanți jucători ai Realului care rămân liberi de contract la vară sunt Luka Modric și Toni Kroos.

Potrivit Cadena SER, Modric se pregătește să părăsească Bernabeu după o perioadă de 12 ani, timp în care a câștigat de 4 ori Champions League, alături de echipa Realului.

După cum e moda la nivel mondial, croatul ar putea să-și petreacă ultima perioadă a carierei în Statele Unite sau în Orientul Mijlociu, de unde a primit deja oferte.

De cealaltă parte, Toni Kroos este încă un jucător de bază la centrul terenului, responsabil de jocul Realului atât în La Liga, cât și în Liga Campionilor.

Atât familia sa, cât și clubul își doresc să semneze o prelungire de un an a contractului său, dar el a declarat în fața presei luna trecută că este încă nehotărât.

Căpitanul Nacho și fundașul dreapta Lucas Vazquez sunt, de asemenea, liberi să plece pe 30 iunie, dar ar putea să-și prelungească șederea în capitala spaniolă, dacă vor cădea de acord cu conducerea.

Atacantul Joselu a fost împrumutat de la Espanyol în vara aceasta, dar viitorul carierei sale nu depinde, din păcate, de o decizie personală.

Chiar dacă nu este titular la Real, a reușit să ajute echipa atunci când a fost solicitat, iar Ancelotti a sugerat că l-ar putea păstra, după ce fostul jucător al lui Newcastle United a reușit o dublă importantă împotriva lui Getafe, într-o victorie cu 2-0, la începutul anului.

Madrid ar trebui să plătească mai puțin de 2 milioane de dolari pentru a-l transfera definitiv pe Joselu și ar fi înțelept să o facă.

Portarul Kepa este și el împrumutat, dar va costa de zece ori mai mult, dacă Madrid dorește să-l cumpere definitiv.

Realul îl are pe Andriy Lunin pregătit să apere, dar așteaptă și revenirea lui Thibaut Courtois, care încă se reface după o ruptură de ligamente. Ținând cont de aceste variante, clubul său-mamă, Chelsea, pare destinația cea mai probabilă pentru Kepa.

author avatar
Mihail Ioan
5.555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger