AcasăRecomandariVin nemtii la Ploiesti: Opel sponsorizeaza Petrolul!

Vin nemtii la Ploiesti: Opel sponsorizeaza Petrolul!

Puternicul concern german de automobile este noul sponsor principal al clubului Petrolul Ploiesti. Incepand din retur, numele „Opel” va aparea inscriptionat pe echipamentele de joc ale prahovenilor.

Adrian Mutu si Opel, marile lovituri date de Petrolul Ploiesti in ianuarie 2014

Sosirea lui Adrian Mutu la Petrolul este vestea inceputului de an in fotbalul romanesc, insa si contractul semnat de ploiesteni cu „Opel” ocupa un loc de frunte in aceasta ierarhie. Finantatorul Dan Capra, actionar majoritar la gruparea „lupilor”, este cel care a anuntat parteneriatul cu nemtii, intr-un interviu acordat cotidianului local „Telegrama”. „ Acum, iata, pot sa anunt cu voce tare, dupa doi ani de conducere, cu super-fotbalisti la echipa, cu trofeu castigat, cu Opel sponsor principal din retur: veniti, fratilor, sa va bucurati de Petrolul cu mine, fara mine, cu orasul, cu fanii!”, a declarat Capra.
Gigantul auto german este de departe cel mai puternic sponsor din Liga 1, o competitie nu foarte atractiva pentru marile companii. De fapt, dintre toate cele 18 cluburi, doar Steaua, Dinamo si FC Vaslui mai primesc bani de la firme importante din strainatate; campioana are pe tricouri numele societatii de asigurari „City Insurance”, rivalii din Stefan cel Mare sunt in continuare fideli parteneriatului avut cu operatorul de telefonie mobila „Orange”, in timp ce formatia vasluiana profita de colaborarea patronului Adrian Porumboiu cu „New Holland”, companie producatoare de utilaje agricole.

Mutu, prezentat oficial astazi

Dat afara de Ajaccio, internationalul Adrian Mutu va fi prezentat astazi la Petrolul Ploiesti. Evenimentul va incepe la orele 18.00, presa si fanii fiind asteptati la stadionul „Ilie Oana”. La 35 de ani, „Briliantul” bifeaza a 10-a formatie din cariera, dupa FC Arges, Dinamo, Inter Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena si Ajaccio.

L-au ofertat si pe Chivu!

Chivu inca nu se gandeste la retragere

In urma cu o luna, oficialii Petrolului au incercat sa dea cea mai puternica lovitura: cooptarea lui Cristi Chivu in conducerea clubului! Fostului capitan al echipei nationale i s-a propus functia de presedinte executive, insa Chivu a refuzat, dorind sa-si duca la bun sfarsit contractul cu Inter Milano. „Urmaresc sa gasesc un presedinte care sa corespunda idealului vazut de mine: tanar, sau chiar foarte tanar, entuziast, pregatit, cu pofta de munca! Sa respecte idealurile echipei si sa aduca un aer occidental la Ploiesti! Nu va ascund, i-am propus lui Chivu sa vina presedinte la Petrolul! Nu s-a putut, asa ca am pornit sa caut pe altcineva!”, a incheiat Dan Capra.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger