AcasăSPORTVin banii pentru Galca: clubul Espanyol, vandut chinezilor!

Vin banii pentru Galca: clubul Espanyol, vandut chinezilor!

Galca asteapta investitii in echipa din partea noilor patroni

Vesti bune pentru singurul antrenor roman din campionatul Spaniei. Clubul Espanyol Barcelona va fi vandut gigantului chinez Rastar Group, controlat de miliardarul Chen Yansheng.

Galca asteapta investitii in echipa din partea noilor patroni

Problemele financiare par incheiate pentru fosta finalista a Ligii Europa. Conform „AS”, vanzarea actiunilor clubului Espanyol catre compania Rastar va fi realizata luni. Pana acum, s-a lucrat la acte, iar ultima semnatura, a inca proprietarului Dani Sanchez Llibre, va fi trecuta in contract in prima zi a saptamanii viitoare, cand se va organiza o conferinta de presa la arena „Cornella El Prat”. Primele cheltuieli pe care le va face Chen Yansheng vizeaza achitarea unor datorii de ordinul milioanelor de euro catre Fiscul spaniol. Apoi, la rand intra firma constructoare a stadionului „Cornella”, arena finalizata in 2005 si neachitata in intregime nici dupa 10 ani!
Totusi, este de asteptat sa se gaseasca bani si pentru transferuri. Costel Galca a anuntat deja conducerea clubului ca obiectivul – ramanerea in Primera Division – va fi greu de realizat cu actualul lot de jucatori. Cel mai mult, Galca doreste un fundas central, pe lista sa aparand numele capitanului stelist Fernando Varela. Altfel, Espanyol a fost eliminata de rivala FC Barcelona din Cupa Spaniei, pierzand si mansa retur a „optimilor”, scor 0-2 (goluri marcate de Munir, in minutele 31 si 88). In tur, campioana Europei castigase pe teren propriu cu 4-1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger