AcasăSPORTVillas Boas se pregateste sa preia AS Roma

Villas Boas se pregateste sa preia AS Roma

Villas Boas si-a dat acordul pentru a deveni principalul Romei din vara

Concediat de Roman Abramovici, dupa numai opt luni si jumatate la carma formatiei Chelsea Londra, antrenorul portughez Andre Villas Boas a anuntat ca isi va lua concediu cel putin pana la vara.

Villas Boas si-a dat acordul pentru a deveni principalul Romei din vara

Cu imaginea afectata si cu buzunarul plin dupa experienta Chelsea, Villas Boas se resimte, fizic si psihic. Tehnicianul a dezamagit la nivel de rezultate (10 infrangeri in 40 de meciuri oficiale), s-a ales cu 12 milioane de lire sterline (3,5 milioane salariu plus 8,5 milioane daune) si a aratat ca nu poate gestiona un vestiar plin cu vedete precum Lampard, Terry, Drogba sau Cole.

Portughezul si-a propus sa-si ia o binemeritata vacanta, dar presa italiana anunta ca aceasta nu va dura prea mult. Ultimele zvonuri spun ca Villas Boas a discutat cu Franco Baldini, managerul general al formatiei AS Roma, posibilitatea ca portughezul sa preia, de la 1 iulie, gruparea de pe “Olimpico”. In ciuda evolutiilor spectaculoase ale echipei, conducerea Romei este nemultumita de rezultate, astfel ca actualul antrenor, spaniolul Luis Enrique, are zilele numarate. Dupa ce a pierdut, cu 1-2, derby-ul cu Lazio considerat a fi pe teren propriu, Roma este abia pe locul al saselea in Serie A, la 10 puncte de locul al patrulea, ultimul care asigura calificarea in preliminariile UEFA Champions League. Chiar daca, printr-un miracol, Luis Enrique reuseste sa-si indeplineasca obiectivul, spaniolul are si varianta plecarii la FC Barcelona. Tehnicianul de 42 de ani are semnat un precontract cu Sandro Rosell, presedintele catalanilor, prin care ar urma sa devina noul boss de pe “Camp Nou”, in cazul in care Josep Guardiola nu isi prelungeste contractul cu “extraterestrii”.

author avatar
Cristi Ionita
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger