AcasăSPORTVillas Boas, cel mai scump antrenor din istorie

Villas Boas, cel mai scump antrenor din istorie

Portughezul Andre Villas Boas a devenit cel mai scump antrenor din istorie, dupa ce Chelsea a platit 15 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile sale.

Londonezii au achitat clauza de reziliere pe care Villas Boas o avea la Porto si l-au instalat pe “noul Mourinho” in postura de antrenor principal al lui Chelsea. Tehnicianul portughez revine pe Stamford Bridge, dupa ce a mai activat la formatia engleza ca antrenor secund, sub conducerea lui Jose Mourinho.

Villas Boas a semnat un contract pe trei ani cu Chelsea, cu un salariu stagional de aproape 7 milioane de euro. Portughezul a devenit cel mai tanar antrenor din Premier League si al saptelea technician al lui Chelsea de cand formatia a fost preluata de oligarhul rus Roman Abramovich.

Villas Boas a castigat, sezonul precedent, campionatul Portugaliei si Europa League. Este asteptat in zilele urmatoare ca Chelsea sa anunte achizitiile lui Radamel Falcao Garcia si Joao Moutinho, fostii elevi ai lui Villas Boas de la Porto, dar si a brazilianului Neymar. Abramovich a scos din cont aproape 100 de milioane de euro pentru a-si crea o noua echipa cu care sa se bata la castigarea campionatului Angliei si a UEFA Champions League.

author avatar
Cristi Ionita
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger