AcasăSPORTViktor Orban, aclamat ca un șef de stat! Premierul Ungariei a făcut...

Viktor Orban, aclamat ca un șef de stat! Premierul Ungariei a făcut baie de mulțime, la Sf. Gheorghe – VIDEO

Viktor Orban, cu fularul lui Sepsi la gât! Premierul Ungariei, în tribune la meciul de la Sf. Gheorghe! A făcut baie de mulțime - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Șeful Guvernului de la Budapesta s-a numărat printre spectatorii care au asistat, la Sfântu Gheorghe, la meciul dintre Sepsi OSK și Olimpija Ljubljana, din preliminariile Conference League. Viktor Orban a urmărit partida din tribunele stadionului. Dincolo de asta, a făcut poze și a stat de vorbă cu fanii lui Sepsi. Și a fost zărit cu fularul lui Sepsi la gât.

La stadion, Orban a făcut o veritabilă baie de mulțime. S-a oprit să stea de vorbă cu oamenii, dar și pentru a face poze. Imaginile au ajuns deja pe Internet. Dintr-o înregistrare video se poate vedea că la momentul la care premierul Ungariei a părăsit stadionul s-au auzit aplauze din rândul zecilor de oameni aflați în zonă.

Aclamat pe stadion

De altfel, și în timpul meciului au fost aplauze. Premierul Ungariei a fost aclamat de către cei aproximativ 7.500 de oameni prezenți pe stadion, potrivit digisport.ro. Viktor Orban a urmărit meciul alături de selecționerul Ungariei, Marco Rossi.

(sursa foto: captură youtube)

Și a fost întâmpinat la intrarea în stadion de către de Laszlo Diosegi, patronul formației din Sfântu Gheorghe.

Sepsi a câștigat cu 3-1 înfruntarea cu Olimpija Ljubljana, în manșa tur din runda a doua preliminară a Conference League. Partida nu a fost difuzată în direct la TV, în România, dar a putut fi urmărită pe Internet, pe canalul de Youtube al celor de la Sepsi OSK.

Viktor Orban se află în vizită la Băile Tușnad, acolo unde în aceste zile este organizată Universitatea de Vară Balvanyos, organizată de Fundația Pro Minoritate și de Consiliul Tineretului Maghiar din Transilvania, potrivit gsp.ro.


author avatar
Andrei Coman
670 afisari

14 COMENTARII

  1. Ungaria are un prim ministru patriot si face interesele poporului ungar ,politicienii romani au distrus. RO aceste gunoaie penale din guvern care sint servitorii diavolului drogat si pedofil

  2. Niște nenorociți, ungurii ăștia care îndrăznesc să aplaude și să aclame un politician care a făcut în 2 ani pentru țara lui mai mult decât au reușit TOȚI gândacii de canal din politica românească timp de 30 de ani pentru România.
    Și asta-i știre. Bombă, frate! Bă, ce lume rea la Sfântu Gheorghe! Bă, ce iredentiști și ce vrea ei să dea Ardealu’! Bă, în loc să urle „slava klaus și prietena lui, volodea-de-la-kiev!” ei îl aplaudă pe unul care, ce să vezi, are ca prioritate zero țara pe care o conduce!

    Vai de capu’ nostru, bă… Vin la noi toți golanii, îi fac felu’ lu’ nevasta, și-o șterg de perdea după, apoi ne mai iau și la omor, după aia ne scuipă și pleacă cu televizorul în brațe, iar noi ne dăm mândri că suntem sub protecția lor, măcar că n-avem timp să înghițim de câte flegme luăm în gură.
    Și ne dăm rotunzi. Ne dăm deștepți. Niște rahați, asta suntem, prin procură, iar asta le-o datorăm libărcilor care se perindă prin politică, trădători de țară, hoți și ucigași.
    Și te mai miri că România (unde nu e război) a depășit Siria (unde e război) la numărul imigranților…

    • Cu ” imigranților ” ai reușit să-ți anulezi bruma de gândire rațională cu care ai fost pe-aproape să convingi.:))))
      Li se spune emigranți.

      • Bine, mã, doctore, a încurcat, putin, iesitul cu intratul. Dacā din atâta lucru respingo fondul problemei, atunci prostul esti tu.

        • Care respins, care fondul problemei?
          Să fii abject echivalează cu a fi persuasiv?
          Oamenii, în general, sunt jigniți cu ironii fine, nu cu tâmpenii ieftine din categoria celor folosite de voi.

  3. asta pentru ca este comparat automat cu mortaciunile de la noi , ciuca , ciolacu si restul cu pantalonii rupti in genunchi , si care impart la toti strainii ce mai are tarisoara noastra de parca ar fi ale lor . unde s-a mai pomenit o tara care sa-si cumpere propriile gaze naturale .

  4. Mi-as dori si eu un prim ministru de talia lui Orban, care sa reprezinte cu adevarat interesele poporului sau.
    Prim-ministrii romani, ca de altfel toti liderii politici care au condus Romania, au fost niste slugi vrednice.
    Poate Simion se va comporta ca Orban al ungurilor daca va ajunge in pozitie de conducere.

  5. fara noima mi se pare ca esti prost pt. ce ai scris o placuta suedeza .de ai nu l/au dat la televizor SLAVA.

  6. Dragi tovarasi si pretini 😎
    Sub semnatu Orban V(e)
    Mare mafiot estE
    Voi credeti ca i nationalist
    Eu zic ca i slugarist
    Face jocuri la vedere
    Ptr cine vrea si cere
    Noi zicem ca i serios
    Insa el e uns in dos
    Nu exista politruc
    Liber la combatut
    Deci nici pleava ce l urmeaza
    El cu Mol se asociaza
    Uite asa se submineaza
    Si v o da la toti in freaza 😁
    Mai popor de dromaderi
    Cand sa ceri si cand sa speri ?
    …(tusind) mai dragă !

  7. Bai, asta stire care ar trebui sa ii dea de gandit la maciuca, la danku, la toti tepadusii de karton din Bukale, dar e clar ca pe aia ii doare fix in pwula de colonia esuata semi-bananiera, ei sunt acolo ca sa mai fure acum cat inca se mai poate, fiindca cand o sa apara si rusnacii aia salbatici in peisaj, s-a cam teminat cu joaca democratica !! Ha ha ha 🙂 Bravo, bai Orban ungurule, da-le numai pwule in gura la ciukanezul ala imposibil de gras si de korupt, si la tampitul aerian de danku, care inca crede ca poate sa prinda romanasii cu arkanul de pe strada, sa ii trimita ca si carne de tun in Ukro-na-zia aia imputit de super-korupta, despre asta nu vorbeste presa mainstream nazista de stat !! Ha ha ha 🙂 Bai ciukanezule, ia mai deschide gura, ca mai vine inca o rafala de suc unguresc !! Scapa care poate, numai vaxxinatii in cap ai arahatului si a lui gheorghitza muitza nu au inteles inca, restul cam toti stiu deja cum bate vantul, la o adica, cu totii o sa fie in vama de la Oradea, o sa fie macel acolo in ziua respectiva, la propriu !! Hai Pepsi !! Ha ha ha 🙂 Bai Orban, promoveaza-i si pe aia din Csikszereda in prima divizie, sa fie 3 echiep unguresti acolo, ca 2 sigur nu ajung !! Ha ha ha 🙂

  8. Cioc cioc cioc,aloooo dnu. pres edinte Iohanus,,desteptareaaa,uite ca facu ciuma rosieee,s-a razgandit,nu mai impachteza Ardealul sa-l expedieze la unguri.L-a chemat la fata locului pe Orban sa si-l ia el singur.Cu aqceasta ocazie Ciuma rosiea facut mari economii la cheltuielile de impachetare si transport.Vezi ? asta inseamna adevaratul patriotism.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger