AcasăSPORTViitorul - Rapid 1-2. Arbitrii l-au bagat in boala pe "Rege"

Viitorul – Rapid 1-2. Arbitrii l-au bagat in boala pe „Rege”

Viitorul Constanta a avut 48 de minute superioritate numerica impotriva Rapidului, o echipa care practic nu s-a antrenament inainte de meci, dar pustii lui Hagi si-au dat cu stangul in dreptul si au pierdut, cu 1-2, un meci in care brigada de arbitri s-a dat in spectacol.

Oaspetii au ramas in 10 inca din minutul 25, pustiul Alex Coman comitand doua neglijente taxate prompt, dar poate prea dur, de central.

Cu om in plus, Viitorul nu a reusit sa puna mari probleme si a deschis scorul gratie autogolului semnat Ionut Voicu.

Giulestenii au iesit mai decisi de la cabine si au intors rezultatul gratie a doua goluri marcate din doua faze dubioase.

Roman a egalat in minutul 52, dupa o actiune in care arbitrii nu au vazut un offside de jumatate de metru la Ionut Voicu.

Oros a facut 2-1 pentru Rapid in minutul 61, dupa un corner inexistent acordat de central si o degringolada uriasa in careul Viitorului.

Pe final, constantentii au cazut mai ales psihic, Balasa fiind eliminat, in minutul 73, dupa un voleu in plina figura la Nicolae Vasile.

La finalul partidei, Gica Hagi, patronul echipei constantene, s-a declarat extrem de nemultumit de prestatia brigazii de arbitri, dar a precizat ca Viitorul va continua sa se bata pentru salvarea de la retrogradare chiar si in aceste conditii ostile.

Daca Rapidul are doar obiectivul supravietuirii in finalul acestui sezon, Viitorul se bate de la distanta cu Ceahlaul Piatra Neamt, Concordia Chiajna si chiar CS Severin si CSM Iasi pentru salvarea de la retrogradare.

[youtube]6bFu2bc6-l0[/youtube]

 

author avatar
Cristi Ionita
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger