AcasăSPORTViitorul lui Hagi este in pribegie! Alungat din Constanta

Viitorul lui Hagi este in pribegie! Alungat din Constanta

Numele lui Gheorghe Hagi impune respect pe tot globul, mai putin acasa la „Rege”, in Constanta. Dupa doar un sezon inLiga 1, cel mai mare fotbalist roman a fost fortat sa ia drumul exilului.

Hagi paraseste Constanta cu capul plecat

La Constanta nu poate fi decat Farul, singura echipa de fotbal acceptata de locuitori. Cu toate ca si-a dorit o fuziune intre Viitorul si clubul la care s-a lansat, Gica Hagi nu a avut cu cine sa se inteleaga. Pana la mutarea intregului proiect la Voluntari, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate in urma cu cateva saptamani, „Regele” si-a tras viza de flotant in Chiajna; formatia sa va juca pe terenul Concordiei din sezonul urmator. La „DolceSport”, Hagi a povestit ce a-ncercat sa realizeze in Constanta: „Asa e mai bine, ca eu sa plec de acolo. Este si normal, traditia, totul in Constanta inseamna Farul. Chiar si eu am crescut acolo. Noi eram o trupa tanara, plecata din Academie, cresteam an de an… Asta am crezut, ca e mai bine ca eu sa plec din Constanta. Sa ramana doar Farul, sa fie liniste. Vreau sa-mi vad de drumul meu si sa-mi fac treaba asa cum stiu mai bine, intr-un loc sigur, permanent, unde sa putem creste. Ar fi fost bine, frumos ca din cele doua echipe din Constanta sa facem una puternica, dar asta este…”.

Desi este cel mai mare nume din istoria Farului, Gheorghe Hagi a fost tot timpul contestat de suporterii constanteni din momentul promovarii Viitorului. Aproape la fiecare partida jucata acasa, formatia „Regelui” a avut parte de o atmosfera ostila, „faristii” neputand concepe ca un alt club, fie el si patronat de idolul Hagi, sa fie vioara-ntai in oras.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger