AcasăSPORTViitorul lui Hagi e in Rusia!

Viitorul lui Hagi e in Rusia!

Hagi cauta sa faca performanta intr-un campionat mai puternic decat Liga 1

Patron si antrenor al FC Viitorul, cel mai mare fotbalist roman din istorie a luat o decizie cu adevarat neasteptata si asta cand mai sunt doar trei partide de disputat din actuala editie de campionat!

Hagi cauta sa faca performanta intr-un campionat mai puternic decat Liga 1

Chiar daca a calificat echipa in play-off-ul Ligii 1, Gica Hagi s-a decis sa renunte la Viitorul. Pentru meciul cu Pandurii, de luni seara (scor 0-2), pe banca a luat loc Catalin Anghel, pana de curand mana dreapta a „Regelui” la formatia constanteana. Anghel a fost trecut antrenor principal pe foaia de joc si i-a insotit pe fotbalisti la stadion, in timp ce Hagi a sosit singur la arena din Ovidiu, cu o ora inainte de startul intalnirii. „Nu stiu cine ramane din vara, nici macar nu stiu daca eu mai raman. De ce vorbim despre ce va fi din vara? O sa vedeti ce se intampla la anul cu echipa. Ne gandim si la formatia de atunci. O sa facem o echipa buna, o sa vedeti!”, declara Hagi numai cu cateva zile in urma, anuntand anticipat despartirea de Viitorul.

Negociaza cu Rubin Kazan

Fostul mare international poarta negocieri cu doua cluburi puternice din punct de vedere financiar. Cele mai avansate discutii sunt cu gruparea Rubin Kazan, campioana a Rusiei in 2008 si 2009. In prezent, la echipa „tatarilor” joaca brazilianul Carlos Eduardo, turcul Gokdeniz Karadeniz, suedezul Emil Bergstrom si uruguayanul Guillermo Cotugno, iar bugetul pentru anul viitorul se ridica la 100 de milioane de euro.
„Voi sta sus si in urmatoarele meciuri, pentru ca trebuie sa facem o analiza importanta. Nu e treaba voastra, a ziaristilor, daca negociez cu alte cluburi. Vom vedea ce se va intampla in viitor. Niciodata nu stim ce se va intampla, daca voi fi aici si din vara… Nu stiu”, a reactionat Hagi la finalul partidei cu Pandurii.

Bivolaru confirma: „Regele” pleaca din Liga 1!

Plecarea lui Hagi a fost confirmata chiar de Cristian Bivolaru, directorul general al clubului Viitorul: „Gica a decis ca pentru ultimele patru etape ale sezonului sa nu mai antreneze echipa. Vrea sa stea in tribuna si sa-i urmareasca pe baieti de sus, sa vada cu mai putina presiune si stres cum e asezata echipa si ce randament dau jucatorii. Atunci va decide cine merita sa mai ramana si cine va urma un alt drum. Exista oferte extrem de interesante pentru Hagi si urmeaza ca el sa ia o decizie in cel mai scurt timp. Sunt discutii avansate cu alte echipe, dar el isi doreste ca in momentul in care va lua o decizie toate celelalte lucruri sa fie puse la punct. Eu stiu ca a fost dorit foarte clar din Rusia, iar oferta de la Rubin Kazan a ramas in picioare. Are si din Turcia o oferta foarte interesanta si nu e usor sa ia o decizie. Aspectul financiar e ultimul la care se gandeste”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger