AcasăSPORTViitorul lui Cernat e langa Hagi

Viitorul lui Cernat e langa Hagi

Calitatile lui Cernat sunt apreciate de Hagi

Dorit de Steaua, mijlocasul Florin Cernat a ales sa semneze cu FC Viitorul, formatie patronata si antrenata de Gheorghe Hagi.

Calitatile lui Cernat sunt apreciate de Hagi

Din punct de vedere financiar, nu a fost cea mai buna oferta, dar mi-am dorit mult sa lucrez cu domnul Hagi. Mi-am indeplinit visul, sa lucrez cu Gheorghe Hagi”, si-a argumentat decizia fostul jucator al Otelului. Florin Cernat n-a dorit sa dezvaluie motivul pe care a refuzat Steaua, evitand, astfel, un posibil conflict cu „ros-albastrii”, dar se pare ca oferta pe care i-a facut-o Gigi Becali a fost una jignitoare pentru CV-ul sau. La 35 de ani si cu multe meciuri disputate in Liga Campionilor cu Dinamo Kiev, Cernat a ales sa ajute Viitorul in sezonul viitor, cand formatia lui Hagi tinteste calificarea in cupele europene.
„Cernat este un decar autentic, experimentat, pe care mi l-am dorit inca din iarna trecuta. Sper ca ne va ajuta sa ordonam jocul la mijlocul terenului, avand in vedere calitatile lui tehnice. In acelasi timp, in jurul lui se pot dezvolta mai bine si tinerii jucatori proveniti din Academie. Facem toate eforturile sa indeplinim obiectivul fixat pentru urmatorul sezon”, a comentat Gica Hagi pe marginea acestui transfer.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger