AcasăSPORTViitorul lui Bicfalvi e langa Hagi

Viitorul lui Bicfalvi e langa Hagi

Eric Bicfalvi, unul dintre cei mai tehnici jucatori stelisti

Fotbalistul promovat la Steaua chiar de „Rege” revine sub aripa protectorului sau. Giga Hagi incepe, deja, sa-si creioneze lotul pentru primul sezon de Liga 1 al echipei sale.

Eric Bicfalvi, unul dintre cei mai tehnici jucatori stelisti

Viitorul Constanta mai are nevoie doar de un punct pentru a-si asigura promovarea in Liga 1. Convins ca nu va face pasi gresiti in meciul cu Sageata Navodari, din ultima etapa a Seriei 1, Hagi s-a apucat de prospectat piata transferurilor. Primul nume asupra caruia s-a oprit este cel al stelistului Eric Bicfalvi, fotbalist pe care chiar „Regele” l-a adus in Ghencea, in urma cu cinci ani. Jucatorul nascut la Carei devine liber de contract pe 1 iulie si va semna a doua zi cu gruparea de la malul marii.

Prietenii lui Bicfalvi sustin ca Hagi l-a convins „cu un singur telefon” sa accepte oferta Viitorului, superioara din punct de vedere financiar salariului anual de 34.000 de dolari incasat in prezent de la Gigi Becali. Pentru constanteni, Eric Bicfalvi a refuzat transferul la Vaslui, club care si-a manifestat si in iarna interesul pentru mijlocasul stelist. In lotul Viitorului se mai regasesc alti patru fosti stelisti: Vasilica Cristocea, Nicolae Dica, Valentin Simion si Mihai Onicas. Alaturi de Bicfalvi, toti l-au avut antrenor in Ghencea pe Gica Hagi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger