AcasăSPORTViitorul investitor din Giulesti a fost actionar la FC Arges

Viitorul investitor din Giulesti a fost actionar la FC Arges

Desi existau informatii ca Gruia Stoica, viitorul investitor de la Rapid, nu a mai avut legatura cu fotbalul, se pare ca, pentru o scurta perioada de timp, afaceristul a fost actionar la FC Arges.

Cu o avere estimata la 450 de milioane de euro, Gruia Stoica, cel mai important jucator pe piata transporturilor feroviare de marfa din Europa de Est, negociaza asiduu preluarea clubului de fotbal Rapid de la George Copos.

Aflat pe locul 8 in topul Forbes al celor mai bogati romani, Gruia Stoica a fost in trecut actionar la FC Arges, insa mai degraba fara sa vrea.

Afaceristul l-a imprumutat cu o suma de bani pe Cornel Penescu, actionarul majoritar al argesenilor din acea perioada, iar acesta nu a avut posibilitatea sa returneze datoria, astfel ca a convertit-o in actiuni la clubul de fotbal.

Nestiind de manevra lui Penescu, Gruia Stoica a ramas socat cand, pe adresa GFR (Grup Feroviar Roman), gigantul pe care il conduce, a sosit o scrisoare prin care era chemat la Adunarea Generala a Actionarilor de la FC Arges.

Intr-o situatie asemanatoare s-au aflat la vremea respectiva si Consiliul Judetean Arges, reprezentat de presedintele Constantin Nicolescu, si conducatorii grupului IATSA S.A. Pitesti.

author avatar
Cristi Ionita
454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger